Rekrutimet

Punonjesit tane jane aseti me i vlefshem i kompanise dhe ne i trajtojme ata me respekt dhe dinjitet. Me qellim mbajtjen e profesionisteve te larte, ne mbeshtesim zhvillimin profesional, po ashtu promovojme dhe ushqejme harmonine e plote ne pune. “Fitore me integritet” eshte menyra jone e operimit, e cila na mundeson qe te mbajme standarde te larta profesionale dhe t’i shtojme vlera kompanise dhe shoqerise.

Shiko vendet e lira te punes