Health & Care

Soft & Solution kontribuon me perkushtim ne mundesimin e zgjidhjeve te perballueshme dhe cilesore ne shendetesi per segmentet e tregut ku operojme ne Shqiperi.Misioni yne eshte te ofrojme dhe shperndajme zgjidhje inovatore shendetesore, qe vijne ne konsultim me profesionistet me te njohur te fushes mjekesore per te permiresuar cilesine e jetes te pacienteve dhe rrisin mundesite per klientet tane dhe paleve te tjera te interesuara.

 

Produkte Elektromjekesore 


Kompania jone mund te garantoje sigurimin e nje game te gjere te pajisjeve elektro-mjekesore, aparatura dixhitale te teknologjise se fundit, shume komode ne perdorim dhe saktesi shume te larte te ekzaminimit