Sisteme dhe pajisje te imazherise X-Ray

 

 
Pajisjet e imazherise X-Ray perbejne nje modulet me te rendesishme te paraqitjes te imazheve, duke numeruar rrethe 60 % te imazheve te nevojshme ne nje spital. Per kete arsye eshte e rendesishme qe pajisjet e imazherise X-ray qe perdoren ne spitalet tona te jene te teknologjise me te mire dhe me te fundit. Soft & Solution ofron nje game te gjere te pajisjeve imazherike te cilesise me te mire dhe saktesi te larte te ekzaminimi, ku mund te permendim:

– Dhome ekzaminimi X-Ray, me tuba statike dhe me tavolina te levizshme.

– Sistem me game te gjere perdorimi per radiografi te pergjithshme dhe aplikime emergjente.

– Panele te komandimit me grafike te larte, e cila siguron komoditet ne perdorim dhe saktesi ne diagnostikim

Nese jeni te interesuar per pajisjet qe ofrojme ose pajisje te tjera qe nuk jane paraqitur ketu, jeni te lutur te na kontaktoni. Ne do t’ju pergjigjemi menjehere. Ne bejme oferten tone, ju mund te zgjidhni sipas interesave tuaja.