Pajisje te tjera elektronike per urgjenca dhe klinika mjekesore

Pajisje Anestezie: 


– Pajisje me shkalle te larte integrimi me arkitekture te posaçme per ventilatore dhe aksesore. E persosur, shume stabel dhe performance te shkelqyer qe nuk interferohet as nga sistemet e rezonances magnetike.

– Me ventilator AV-S i thjeshte ne perdorim, me kontroll volumi PSV, PCV, SIMV dhe SMMV, me valvul direkte per oksigjenin dhe me buton kontrolli per mbrojtje maksimale.

– Me alarme per presionin e ulet te oksigjenit dhe narkozes, me manometra per te monitoruar presionet e gazeve, rregullatore automatike te presionit te gazeve.


Pajisje Elektro-Kirurgjikale:


-Me kontroll me mikroprocesor dhe tastiere me membrane.

-E pershtatshme per aplikacione ne shume disiplina duke siguruar memorizim te te dhenave ne 4 seksione te pavarura te memories.

-Pajisje qe punon me fuqi te rregullueshme dhe me fuqi te larte nga 1 ne 50 vat.
Sisteme dhe impiante urgjencash: 


– Sisteme qe sigurojne ndriçim te mjaftueshem per te punuar me pacientin pa e shqetesuar ate, e pajisur me te gjitha daljet e nevojshme per ajer, oksigjen, narkoze, afer krevatit te pacientit.

– Pozicioni i llambave ndriçuese dhe shperndarja e ndriçimit eshte llogaritur qe te ndihmoje personelin dhe pacientet te ndihen shume te rehatshem.

Nje nga sherbimet shtese qe Soft & Solution ofron eshte sigurimi i pajisjeve te ndryshme elektronike per urgjenca dhe spitale.

Nder te tjera mund te permendim:

• Pajisje Anestezie

• Oksimeter

• Defibrilator

• Pajisje elektro-kirurgjikale

• Sisteme dhe impiante urgjencash

• Dhoma pacienti