Pajisje Ultrasound ECHO, me ngjyra dhe bardhe e zi

Pajisjet Ultrasound Echo bejne te mundur qe me ane te valeve te zerit te paraqesin pjesen e brendshme te trupit. Keto pajisje perdoren per te ndihmuar ne diagnostikimin e shkaqeve te dhimbjeve, enjtjeve dhe infeksioneve ne organet e brendshme, si dhe ekzaminimin e bebeve ne grate shtatzena. Pervec ketyre, pajisjet ultrasound perdoren gjate biopsive, si dhe per diagnostifikimin e gjendjes se zemres dhe vleresimin e demtimeve pas nje arresti kardiak. Pajisjet ultrasound jane te sigurta dhe nuk perdorim rrezatim te demshem.

 

 

–Cfare ofrojme? 


 

Soft & Solution ofron nje game te gjere pajisjesh ultrasound, aparatura dixhitale te teknologjise se fundit, komode ne perdorim dhe me saktesi te larte ekzaminimi. Nder pajisjet ultrasound permendim:

 

Ultrasound DP 2200


Pajisje dixhitale, portative dhe statike, shumefunksionale, e cila lejon paraqitjen e imazheve abdominale, gjinekologji-obstetri, organet e vogla dhe ortopedike. Karakteristika te tjera te pajisjes perfshijne:

 perdorimin e serive te sondave me frekuenca trefishe

 frekuencat e punes jane 2,5 deri ne 10 MHz

 nje port USB dhe soft per kalkulim dhe matje pas skanimit

 program per bazen e te dhenave per pacientet

 mundesi perdorimi me nje ose dy sonda

 ekran 10 polsh bardhe e zi me rezolucion te larte
Ultrasound DP 7700- 


Pajisje dixhitale me te gjitha menyrat e skanimit, e cila lejon paraqitjen e imazheve kardiologji, obstetri-gjinekologji, abdominale, ortopedike dhe intervente. Karakteristika te tjera te pajisjes mund te permendim:

 Perdor disa lloje sondash te frekuencave te ndryshme nga 2,5 MHz deri ne 10 MHz

 Nderfaqe perdorimi shumegjuheshe: anglisht, frengjisht, gjermanisht, italisht, rusisht, portugalisht, spanjisht dhe kinezçe.

 2 porta USB,

 DICOM,

 Soft per kalkulime e baze te dhenash per pacientin.


Ultrasound DP 9900-


Pajisje dixhitale me te gjitha menyrat e skanimi, cila lejon paraqitjen e imazheve kardiologji, obstetri-gjinekologji, abdominale, ortopedike dhe intervente. Karakteristika te tjera te pajisjes mund te permendim:

 Teknologji e fundit dixhitale e skanimit dhe imazherise

 Figure me rezolucion te larte

 256-frame ne te gjitha metodat e skanimit

 Hardisk te brendshem, soft per ruajtjen e te dhenave te pacienteve

 Soft per kalkulime pas skanimit
Ultrasound Color Doppler 


Pajisje dixhitale premium me te gjitha menyrat e skanimit me ngjyra , e cila lejon paraqitjen e imazheve kardiologji, obstetri-gjinekologji, abdominale, ortopedike dhe intervente. Karakteristika te tjera te pajisjes mund te permendim:

 Monitor 19 inches LED

 kater lidhje per te lehtesuar perdorimin

 4D software i perditesuar

Nese jeni te interesuar per pajisjet qe ofrojme ose pajisje te tjera qe nuk jane paraqitur ketu, jeni te lutur te na kontaktoni. Ne do t’ju pergjigjemi menjehere. Ne bejme oferten tone, ju mund te zgjidhni sipas interesave tuaja.