Perfaqesues zyrtar i PC SOFT

• PC SOFT eshte krijuar ne vitin 1984 dhe eshte e specializuar ne projektimin e mjeteve profesionale te programimit per Internet, Intranet, Windows, Linux, Unix, Android, Windows Phone, iOS. Keto mjete mundesojne krijimin e software-ve dhe faqeve te internetit, intranetit.Miliona aplikacione te krijuara nga mjetet e PC SOFT perdoren tashme ne mbare boten.

 

• PC SOFT ka ndjekur vizionin e saj per tʹi bere mjetet e teknologjise se larte te disponueshme per nje popullsi sa me te gjere qe nga viti 1984. Mjeti i pare me i shitur i PC SOFT ishte nje ekran gjenerues i quajtur ʺHI SCREENʺ (10 000 kopje te shitura ne SHBA). Me fuqine e pervojes se fituar nga ky sukses i shitur ne dhjetra mijera kopje ne mbare boten, PC SOFT krijoi WINDEV, Windows based Computer Aided Software Environment (IDE & ALM suite), i cili eshte me i plote dhe me i lehte per t’u perdorur. Mbi 150 000 programues profesioniste e kane pervetesuar tashme WINDEV dhe miliona aplikacione te krijuara me WINDEV perdoren aktualisht ne mbare boten. Duke perdorur mjete te programimit profesional te PC SOFT, ekipet e zhvillimit mund te punojne deri ne 10 here me shpejt.