Portale ne internet

Si nje kompani zhvilluese e faqeve te internetit Soft & Solution ka kapacitete dhe pervoje te mjaftueshme per te krijuar, lancuar dhe mbeshtetur nje faqe interneti te thjeshte apo komplekse.

Faqja e internetit e nje kompanie duhet te permbush keto funksione kryesore:

 -Informim ne menyre te vazhdueshme te klienteve dhe partnereve.

 -Nje platforme per shitjen e produkteve dhe sherbimeve.

- Nje menyre e thjeshte dhe efektive per reklamim dhe promovim.


Zhvillimi i faqeve te internetit

Dizanjim i faqeve te internetit

Dizanjimi i faqeve te internetit perfshin konceptualizimin, planifikimin, dhe ekzekutimin e permbajtjes. Ne kujdesemi per funksionalitetin e faqeve te internetit (nderfaqen dhe navigimin), shfaqjen (grafiken dhe stilin), paraqitjen (optimizimin e motoreve te kerkimit dhe reklamimin).

 Programimi PHP

 

PHP eshte nje gjuhe programimi shume e perdorur, vecanerisht e pershtatshme per krijimin e faqeve dinamike dhe interaktive. Pjesa me e madhe e sintakses se saj eshte e huazuar nga gjuhet e programimit: C, Java dhe Perl. Zhvilluesit tane mund t’i shkruajne faqet e internetit te gjeneruara ne menyre dinamike, shpejt dhe me efikasitet.

 Rrjetet sociale

Sherbimet e zhvilluesve variojne nga aplikacionet e konsumit deri te ndermarrjet e komplikuara dhe perfshijne dhe zhvillimet e rrjeteve sociale online, intergrimin dhe platformat me burim te hapur te rrjeteve sociale sipas porosive te klientit.