Sisteme Sigurie

Soft & Solution eshte kompania lider ne Shqiperi ne fushen e sistemeve te sigurise. Ne ofrojme zgjidhje per te gjitha nevojat tuaja sado specifike qe te jene ato. Vetem ne pak kohe ne jemi bere portali kryesor per te gjithe te interesuarit ne sistemet e sigurise.

 

Sistemet tona te sigurise perfshijne sitemet e alarmit me GSM (karte telefoni celular) te cilen mund ta aktivizoni dhe caktivizoni si nga telefoni juaj ashtu dhe me ane te telekomandes. Sistemet e teknologjise me te fundit te sigurise perdoren per mbrojtjen e automjeteve, qe ne rast se makina juaj vidhet mjafton vetem nje SMS dhe ju e fikni ate.

 

Gama e mikrokamerave dhe kamerave tona te sigurise qe ne ofrojme eshte teper e madhe. Ato do te jene garantuese te shtepise, biznesit dhe familjes tuaj. Nese nuk ndiheni te sigurt nga mbajtja e celesave apo kartave kudo me vete mjafton blerja e nje brave dixhitale ku ju mund te hapni deren e shtepise apo biznesit tuaj vetem duke vendosur gishtin tuaj, pa ndihmen e objekteve te tjera. Sisteme te antispiunazhit qe ofron prej nesh jane detektor te sinjaleve pergjues, detektor te lenteve te kamerave, zhurmues te valeve te telefonit, te valeve te GPS etj. Cdo gje eshte ne dispozicionin tuaj per nje mbrojtje me te mire dhe siguri me te larte.