Trajnime individuale


Nese jeni nxenes i shkolles se mesme, student ne kerkim te fillimit te karrieres tuaj ose i punesuar por kerkoni avancim te metejshem profesional, atehere keni ardhur ne vendin e duhur. Ne kemi partneritete me kompanite me te njohura me qellim qe t’ju ofrojme trajnime te cilat do ju japin njohuri te klasit boteror dhe kredenciale te njohura nderkombetarisht te cilat gjithnje do ta mbajne karrieren tuaj ne epersi.

 

Trajnimet ne Soft & Solution ofrohen nga instruktore profesioniste te certifikuar te cilet kane treguar ekspertize ne prodhimin e teknologjive te ndryshme, si dhe kane aftesite e nevojshme qe kerkohen ne mjediset mesimore te teknologjise se sotme informative.

 

Momentalisht, ne ofrojme programe trajnuese per keto profile te TIK-ut, te cilat jane te kerkuara ne tregjet e sotme te punes:

 Inxhinier i rrjeteve

 Zhvillues i software-ve

 Zhvillues i web-ve

 Zhvillues i aplikacioneve per telefona inteligjent

 Ekspert i sigurise se rrjeteve

 Ndihmes i IT-se

 Administrues i bazave te te dhenave

 Administrues i sistemeve

 Menaxher i projekteve te TIK-ut