E vetëmotivuar, bashkëpunuese ,Apliko, Kërkohet të punësohet Asistente

 

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me experiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të (…)

 

 

Soft & Solution kërkon të punësojë një Asistente Zyre

 

Kush jemi ne
 

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me eksperiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve.

Portofoli ynë përfshin:

 • zhvillim programesh të dedikuar,
 • integrim dhe implementim sistemesh,
 • mirëmbajtje sistemesh,
 • trajnime

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron.Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

 
Përshkrim i vendit të punës
 

Soft & Solution është në kërkim të një Asistente Zyre, të vetëmotivuar dhe bashkëpunuese.

Detyrat dhe përgjegjësitë       

 • Të përshëndesë dhe mirëpresë vizitorët/klientët e kompanisë.
 • Ndjekja e procedurave kur vijnë dhe largohen vizitorë/klientë nga kompania.
 • U përgjigjet telefonatave dhe i adreson ato te personi i duhur.
 • Përgatitja e faturave dhe bërja e pagesave.
 • Menaxhon Regjistrin e Protokollit.
 • Menaxhon Inventarin e kompanisë dhe përmbush të gjitha kërkesat e administratës (blerjet e kancelarisë, kuzhinës dhe higjienës).
 • Administron korrespondencën me anë të postës elektronike.
 • Zbaton normat më të mira të komunikimit me personelin dhe vizitorët.
 • Kontakton dhe menaxhon personat përgjegjës për mirëmbajtjen dhe performancën sa më të mirë të ambientit të zyrave.
 

Profili i kërkuar

 • Ndershmëri dhe integritet
 • Dëshirë për të punuar, besueshmëri dhe etikë profesionale.
 • Të ketë mbaruar bachelorin.
 • Aftësi të mira komunikimi dhe organizative.
 • Njohuri të gjuhës angleze dhe kompjuterike.
 

Paga: 60.000Lekë