Bashkohuni me ne!

Programues Junior
Programues Senior
Specialist Database
Administrator Database
Software Engineer
Programues Mobile
Asistent Webmaster
Webmanager
&Seo Manager
Asistente Zyre

Lexo më shumë

Bashkohuni me ekipin tonë!

Programues Junior
Programues Senior
Specialist Database
Administrator Database
Software Engineer
Programues Mobile
Asistent Webmaster
Webmanager
&Seo Manager
Asistente Zyre

Lexo më shumë

Aplikoni tani!

Programues Junior
Programues Senior
Specialist Database
Administrator Database
Software Engineer
Programues Mobile
Asistent Webmaster
Webmanager
&Seo Manager
Asistente Zyre

Lexo më shumë

Bashkohuni me ekipin tonë!

Punesohuni pranë nesh

Programues Junior
Programues Senior
Specialist Database
Administrator Database
Software Engineer
Programues Mobile
Asistent Webmaster
Webmanager
&Seo Manager
Asistente Zyre

 

Lexo më shumë

Mundësi punësimi pranë Soft Solution

Jemi duke punësuar

Programues Senior                   KLIKO KETU
Specialist Database                  KLIKO KETU
Administrator Database            KLIKO KETU
Software Engineer                    KLIKO KETU

Programues Mobile                    KLIKO KETU     
Asistent Webmaster                  KLIKO KETU
Webmanager                            KLIKO KETU
&Seo Manager                          KLIKO KETU

Asistente Zyre                          KLIKO KETU

 

Lexo më shumë

Workshop “Soft & Solution Retrospective” – Teknologjite

Kompania Soft & Solution zhvilloi workshopin “Soft & Solution Retrospective”, ne te cilin te ftuarit ndane eksperiencat, mendimet e tyre, profilin e suksesit dhe jo vetem. Gjithashtu u ndane certifikatat per te trajnuarit te cilet perfunduan me sukses trajnimin prane Soft Academy.

Ne kete workshop, gjithashtu arkitektet e sistemeve folen per teknologjite qe jane perdorur per zhvillimin e projekteve.

Nje prej teknologjive ne te cilin jane integruar shume zhvillime softesh është platforma WebDev të cilen Meri Manaj e cilesoi si teknologjia më e shpejtë për sisteme web based statike dhe dinamike.

Gjate ndarjes se certifikatave Artina Dhimitri theksoi se “Njohurite qe ju mund te pervetesoni ne Soft Academy, ne kursin e ofruar ne gjuhen e orientuar drejt objekteve C#, ju mundesojne qe te rriteni profesionalisht per tregun shqiptar dhe jo vetem”.

Lexo më shumë

Trajnimi për sistemin ALBIS – Tirane

Diten e sotme u realizua trajnimi per sistemin ALBIS per te gjithe permbaruesit e qarkut Tirane.

Lexo më shumë

Trajnimi për sistemin ALBIS – Fier

Diten e sotme u realizua ne Fier trajnimi per sistemin ALBIS per te gjithe permbaruesit e qarkut Vlore.

Lexo më shumë

Trajnimi për sistemin ALBIS – Shkoder

Diten e sotme u realizua trajnimi per sistemin ALBIS per te gjithe permbaruesit e qarkut Shkoder.

Lexo më shumë

UXTraining

Stafi yne realizoi nje trajnim per UX Design nga kompania trajnuese UXTraining.com.

Lexo më shumë