Kompania Soft&Solution kërkon të punësojë Programues Junior

Si pjesë përbërëse e stafit të Soft & Solution, Programuesi junior do të integrohet në një prej ekipeve të zhvillimit. Programuesi junior do të angazhohet në projekte që zhvillohen sipas metodologjisë Scrum[1], duke patur kështu (...)
Lexo më shumë

Kompania Soft&Solution kërkon të punësojë Menaxher për marrëdhëniet me publikun

[section_tc][column_tc span='12'][text_tc timing='linear' trigger_pt='0' duration='1000' delay='0'] [nbsp_tc] Soft & Solution kërkon të punësojë një Menaxher për Marrëdhënie me Publikun për të zhvilluar dhe zbatuar Strategjinë tonë të Marketingut! [nbsp_tc] [nbsp_tc] [/text_tc][/column_tc][/section_tc][section_tc][column_tc span='8'][text_tc timing='linear' trigger_pt='0' duration='1000' (...)
Lexo më shumë

Kompania Soft & Solution ofron mundesi internshipi ne fushen e programimit

[section_tc][column_tc span='12'][text_tc timing='linear' trigger_pt='0' duration='1000' delay='0'] [br_tc] Kompania Soft & Solution ofron mundësi internshipi në fushën e Programimit [/text_tc][/column_tc][/section_tc][section_tc][column_tc span='8'][text_tc timing='linear' trigger_pt='0' duration='1000' delay='0'] Aftësitë e kërkuara: - Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze[br_tc]- (...)
Lexo më shumë