Kandidat,Kompania Soft&Solution,Soft&Solution kërkon Webmaster

Kompania Soft&Solution kërkon të punësojë Webmaster

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me experiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve

 

Soft & Solution kerkon te punesoje nje Webmaster

 

Kush jemi ne
 

Soft & Solution eshte kompani udheheqese ne Shqiperi, me eksperience disa vjeçare ne fushen e teknologjise se informacionit dhe telekomunikacionit, e cila ofron sherbime ne fushen e teknologjise se informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione te te gjitha kategorive dhe profileve.

Portofoli yne perfshin:

 • Zhvillim programesh te dedikuar,
 • Integrim dhe implementim sistemesh,
 • Mirembajtje sistemesh,
 • Trajnime

Misioni i kompanise eshte te siguroje cilesi maksimale per cdo sherbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundesite qe ajo ofron. Me besim te forte ne vlerat qe ofrojme, punojme ne krah te klienteve tane per te ideuar dhe ndertuar zgjidhje bashkekohore, duke u bazuar ne platformat fleksibel qe kemi krijuar. 

 
Pershkrim i vendit te punes 
 
Si pjese perberese e stafit te S&S, webmaster do te integrohet ne ekipin e zhvillimit te faqeve web.   Webmaster do te jete pergjegjes per funksionimin e faqeve web, per sigurine e tyre. 
 

Detyrat dhe pergjegjesite

 • Menaxhimi dhe mirembajtja e siteve ekzistuese te kompanise.
 • Te sigurojë perfomance te cilesise se larte te siteve duke identifikuar dhe menaxhuar ne menyre eficente problemet qe mund te ngrihen.
 • Realizimi i backupeve te websiteve.
 • Perditesimi i websiteve.
 • Kontrolli i sigurise se websiteve.
 • Ndertimi i websiteve.
 • Optimizimi i performances se websiteve.
 • Realizimi i raporteve mujore per kerkesat/ndryshimet ne website.
 

  Profili i kerkuar

 • Ndershmeri dhe integritet
 • Deshire per te punuar, besueshmeri dhe etike profesionale
 • Njohuri ne HTML, CSS, Javascript.
 • Njohuri ne WordPress dhe framework-e te tjera.
 • Aftesi te mira analitike dhe komunikimi.
 • Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.
 • Njohuri te gjuhes angleze
 

Avantazhet

 • Kushte komode pune.
 • Mundesi zhvillimi nepermjet trajnimeve te personalizuara.
 • Njohja me trendet dhe praktikat me te mira ne inxhinierine e software.
 • Mundesi certifikimi nga lideret nderkombetare te teknologjise se informacionit.
 • Eksperience pune ne disa platforma zhvillimi.
 • Shpreh opinionet e tua dhe vrapo per te arritur qellimet tona aggressive.

Apliko tani

Read More

prov

Read More

post
Read More

Kompania Soft & Solution kërkon të punësojë Shofer

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me experiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të (…)

 

Ofrohet vend pune shofer.

 

Orari i punes 8 me 16 nga e hena ne te shtune. Do te punoje me Ford tranzit.
Te kete eksperience. Paga 40 000 Leke.

 

 

 

 

Read More

Workshop “Secure Solutions with High Availability”

 • 09:00 3 Korrik, 2020 

Dixhitalizimi ben qe pajisjet tuaja elektronike, sistemet elektronike dhe te dhenat tuaja personale te aksesohen nga kudo.  

Per te siguruar integritetin e informacionit tuaj gjate sulmeve dhe transferimeve te mundshme  ne internet, eshte e nevojshme ta mbroni ate.

Softueri eshte burimi kryesor i problemeve te sigurise, duke qene lidhja me e dobet ne zinxhirin e sigurise pas faktorit njerezor.  

Objektivat e sigurise: Parandalimi, Zbulimi, Reagimi..

Kombinimi perfekt software/hardware per siguri dhe integritet te informacionit ne boten dixhitale.

“Secure solutions with high availability”Apliko tani

Emri*

Mbiemri*

Foto* (4mb)
Shkollimi

Datelindja*

Nr. Telefoni*

Email*

Read More

Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me Testues Software

Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me Testues Software

 

Kush jemi ne:

Soft & Solution eshte kompani udheheqese ne Shqiperi, me eksperience disa vjeçare ne fushen e teknologjise se informacionit dhe telekomunikacionit, e cila ofron sherbime ne fushen e teknologjise se informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione te te gjitha kategorive dhe profileve.

Portofoli yne perfshin:

 • Zhvillim programesh te dedikuar,
 • Integrim dhe implementim sistemesh,
 • Mirembajtje sistemesh,
 • Trajnime
 

Misioni i kompanise eshte te siguroje cilesi maksimale per cdo sherbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundesite qe ajo ofron. Me besim te forte ne vlerat qe ofrojme, punojme ne krah te klienteve tane per te ideuar dhe ndertuar zgjidhje bashkekohore, duke u bazuar ne platformat fleksibel qe kemi krijuar.

 

Pershkrimi i punes: 

Soft & Solution kerkon te zgjeroje stafin me testues software, te vete motivuar, bashkepunues dhe me vullnet per te marre njohuri te reja.

 

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Testimi i software-ve dhe identifikimi i defekteve te tyre.
 • Krijimi dhe implementimi i test case-ve.
 • Raportimi i defekteve dhe pershkallezimi i tyre.
 • Ndjekja dhe analiza e problematikave te mbledhura.
 • Te mbeshtese pergatitjen e dokumentacionit Teknik dhe manualeve te perdorimit.
 

Aftesite e kerkuara:

 • Te kete mbaruar bachelor-in.
 • Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze.
 • Aftesi ne pergatitjen e dokumentave dhe raporteve teknike.
 • Te jete origjinal, me sens te larte kreativiteti dhe vizualiteti.
 • Te jete i kujdesshem ndaj detajeve.
 • Te jete fleksibel, entuziast dhe konfident.
 • Nuk eshte e nevojshme eksperienca e meparshme.
 

Dokumentat e nevojshme per te aplikuar:

 • CV me foto.
 • Leter motivimi.
 • Diplome dhe liste notash.
 

Aplikimet te cilat kane mungese te ndonjerit prej dokumentave te mesiperm do te skualifikohen automatikisht.

 

Apliko tani

 

Read More

Inidri-test

Read More

Kompania Soft&Solution kërkon të punësojë Programues Senior

Si pjesë përbërëse e stafit të Soft & Solution, programuesi senior do të integrohet në një prej ekipeve të zhvillimit. Programuesi senior do të angazhohet në projekte që zhvillohen sipas metodologjisë Scrum, duke patur kështu mundësinë të punojë në ekip dhe të ruajë autonominë. Është përgjegjës për arkitekturën, planifikimin, zhvillimin, testimin dhe mirëmbajtjen e aplikacioneve.

 

Soft & Solution kërkon të punësojë një Programues Senior

 

Kush jemi ne
 
Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me eksperiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve.Portofoli ynë përfshin:

 • zhvillim programesh të dedikuar,
 • integrim dhe implementim sistemesh,
 • mirëmbajtje sistemesh,
 • trajnime

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron.Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

 
Përshkrim i vendit të punës
 
Si pjesë përbërëse e stafit të Soft & Solution, programuesi senior do të integrohet në një prej ekipeve të zhvillimit. Programuesi senior do të angazhohet në projekte që zhvillohen sipas metodologjisë Scrum, duke patur kështu mundësinë të punojë në ekip dhe të ruajë autonominë. Është përgjegjës për arkitekturën, planifikimin, zhvillimin, testimin dhe mirëmbajtjen e aplikacioneve.
 
Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Do të punojë si pjesë përbërëse e ekipit Scrum, duke qenë prezent në daily scrum, duke marrë feedback ditor për detyrat e caktuara brenda sprintit.
 • Do të zhvillojë algoritme eficente për të zgjidhur kërkesat e product backlog.
 • Do të testojë, dokumentojë dhe instalojë aplikacionet.
 • Do të organizojë dhe të marrë pjesë në takime me klientët për aplikacionet që do të zhvillohen.
 • Do të kyejë analizimet e nevojshme për kërkesat e programit për të përcaktuar realizueshmërinë dhe implementimin në kohën e kërkuar të aplikacionit dhe me kufizimet e kostos sipas rastit.

 Profili i kërkuar

 • Ndershmëri dhe integritet
 • Dëshirë për të punuar, besueshmëri dhe etikë profesionale
 • Njohuri të mira në programimin e orientuar nga objektet (JAVA, C#).
 • Njohuri të mira/thelluara në database relacionale (ORACLE, MySQL, SQL Server).
 • Aftësi të mira analitike dhe komunikimi.
 • Aftësi të mira organizative dhe punë në grup.
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Multitasking

Avantazhet

 • Kushte komode pune,
 • Mundësi zhvillimi nëpërmjet trajnimeve të personalizuara,
 • Njohja me trendet dhe praktikat më të mira në inxhinierinë e softëare,
 • Mundësi certifikimi nga liderët ndërkombëtare të teknologjisë së informacionit,
 • Eksperiencë pune në disa platforma zhvillimi,
 • Shpreh opinionet e tua dhe vrapo për të arritur qëllimet tona agresive,

Shprehja e opinioneve dhe liria për të ‘vrapuar’ për të arritu qëllimet tona agresive,

Read More
Bashkohuni me ekipin, Specialist Database,Gis, Gis Developer

Bashkohuni me ekipin tonë!

Bashkohuni me ekipin

Programues Junior
Programues Senior
Specialist Database
Administrator Database
Software Engineer
Programues Mobile
Asistent Webmaster
Webmanager
&Seo Manager
Asistente Zyre.

 Kush jemi ne

 

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me eksperiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve. Portofoli ynë përfshin:

 

•      zhvillim programesh të dedikuar,

•      integrim dhe implementim sistemesh,

•      mirëmbajtje sistemesh,

•      trajnime

 

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron. Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me punonjës te rinj.

 Bashkohuni me !

Jeni profesionist apo të sapo diplomuar. Keni aftësi  në  fushat e Teknologjisë dhe Telekomunikacionit.

Jeni bashkëpunues dhe vetëmotivues, ju pëlqejnë sfidat dhe jeni këmbëngulës për të arritur qëllimet.

Ju ftojmë  të bashkoheni me ekipin tonë.

 

Aplikoni për:

·      Webmanager&Seo Manager

·      Gis Developer

·      Software Engineer

·      Pragramues Junior

·      Specialist Database

·      Programues Mobile

·      Asistent Webmaster

·      Administrator Database

 

 

Apliko tani!

Read More
punonjës te rinj,Zgjerohet stafi,Jeni profesionist, të sapo diplomuar

Bashkohuni me ekipin tonë!

Programues Junior
Programues Senior
Specialist Database
Administrator Database
Software Engineer
Programues Mobile
Asistent Webmaster
Webmanager
&Seo Manager
Asistente Zyre

 Kush jemi ne

 

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me eksperiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve. Portofoli ynë përfshin:

 

•      zhvillim programesh të dedikuar,

•      integrim dhe implementim sistemesh,

•      mirëmbajtje sistemesh,

•      trajnime

 

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron. Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me punonjës te rinj.

 Bashkohuni me !

Jeni profesionist apo të sapo diplomuar. Keni aftësi  në  fushat e Teknologjisë dhe Telekomunikacionit.

Jeni bashkëpunues dhe vetëmotivues, ju pëlqejnë sfidat dhe jeni këmbëngulës për të arritur qëllimet.

Ju ftojmë  të bashkoheni me ekipin tonë.

 

Aplikoni për:

·      Webmanager&Seo Manager

·      Gis Developer

·      Software Engineer

·      Pragramues Junior

·      Specialist Database

·      Programues Mobile

·      Asistent Webmaster

·      Administrator Database

 

 

Apliko tani!

Read More