Aplikoni tani,fushat e Teknologjisë,Telekomunikacionit,Keni aftësi,Teknologjisë

Aplikoni tani!

Programues Junior
Programues Senior
Specialist Database
Administrator Database
Software Engineer
Programues Mobile
Asistent Webmaster
Webmanager
&Seo Manager
Asistente Zyre

 

 

Kush jemi ne

 

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me eksperiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve. Portofoli ynë përfshin:

 

•      zhvillim programesh të dedikuar,

•      integrim dhe implementim sistemesh,

•      mirëmbajtje sistemesh,

•      trajnime

 

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron. Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me punonjës te rinj.

 Bashkohuni me !

Jeni profesionist apo të sapo diplomuar. Keni aftësi  në  fushat e Teknologjisë dhe Telekomunikacionit.

Jeni bashkëpunues dhe vetëmotivues, ju pëlqejnë sfidat dhe jeni këmbëngulës për të arritur qëllimet.

Ju ftojmë  të bashkoheni me ekipin tonë.

 

Aplikoni për:

·      Webmanager&Seo Manager

·      Gis Developer

·      Software Engineer

·      Pragramues Junior

·      Specialist Database

·      Programues Mobile

·      Asistent Webmaster

·      Administrator Database

 

 

Apliko tani!

Read More
Bashkohu me ekipin,Vende pune,Apliko tani,staf,kërkojmë staf

Bashkohuni me ekipin tonë!

Punesohuni pranë nesh

Programues Junior
Programues Senior
Specialist Database
Administrator Database
Software Engineer
Programues Mobile
Asistent Webmaster
Webmanager
&Seo Manager
Asistente Zyre

 

Kush jemi ne

 

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me eksperiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve. Portofoli ynë përfshin:

 

•      zhvillim programesh të dedikuar,

•      integrim dhe implementim sistemesh,

•      mirëmbajtje sistemesh,

•      trajnime

 

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron. Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me punonjës te rinj.

 Bashkohuni me !

Jeni profesionist apo të sapo diplomuar. Keni aftësi  në  fushat e Teknologjisë dhe Telekomunikacionit.

Jeni bashkëpunues dhe vetëmotivues, ju pëlqejnë sfidat dhe jeni këmbëngulës për të arritur qëllimet.

Ju ftojmë  të bashkoheni me ekipin tonë.

 

Aplikoni për:

·      Webmanager&Seo Manager

·      Gis Developer

·      Software Engineer

·      Pragramues Junior

·      Specialist Database

·      Programues Mobile

·      Asistent Webmaster

·      Administrator Database

 

 

Apliko tani!

Read More
Mundësi punësimi,punësimi pranë Soft Solution,click,Doni te punesoheni,te punesoheni vetem me nje click

Mundësi punësimi pranë Soft & Solution

Jemi duke punësuar

Programues Senior                                       KLIKO KETU
Specialist Database                                      KLIKO KETU
Administrator Database                              KLIKO KETU
Software Engineer                                        KLIKO KETU

Programues Mobile                                      KLIKO KETU
Asistent Webmaster                                     KLIKO KETU
Webmanager & Seo Manager                     KLIKO KETU
Asistente Zyre                                                KLIKO KETU

 

 Kush jemi ne

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me eksperiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve. Portofoli ynë përfshin:

•      zhvillim programesh të dedikuar,

•      integrim dhe implementim sistemesh,

•      mirëmbajtje sistemesh,

•      trajnime

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron. Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me punonjës te rinj.

 Bashkohuni me ne !

Jeni profesionist apo të sapo diplomuar. Keni aftësi  në  fushat e Teknologjisë dhe Telekomunikacionit.

Jeni bashkëpunues dhe vetëmotivues, ju pëlqejnë sfidat dhe jeni këmbëngulës për të arritur qëllimet.

Ju ftojmë  të bashkoheni me ekipin tonë.

Aplikoni për:

·      Webmanager&Seo Manager

·      Gis Developer

·      Software Engineer

·      Pragramues Junior

·      Specialist Database

·      Programues Mobile

·      Asistent Webmaster

·      Administrator Database

Apliko tani!

Read More