• 09:00 6 Dhjetor, 2019 

  • Xheko Imperial Hotel

Soft & Solution nëpërmjet këtij workshop-i prezanton teknikat e duhura për krijimin sa më profesional të dizenjimit të software. Workshop-i ynë është një prezantimi i përsosur në parimet thelbësore të Design Thinking.

Gjatë tij ju do të merrni njohuritë themelore dhe mjetet që ju nevojiten për të filluar udhëtimin tuaj të dizenjimit të projektimit.

Software Design Thinking është procesi i zgjidhjes së problemeve e cila fillon me kuptimin e nevojave të klientit. Nga kjo pasqyrë del një proces inovativ që përfshin zhvillimin e konceptit, krijimtarinë e aplikuar, prototipizimin dhe eksperimentimin.
Kur qasjet e të menduarit për dizajn aplikohen në biznes, shkalla e suksesit për inovacion përmirësohet ndjeshëm.

Për kë është ky workshop?
Ky workshop është për këdo që është i ri ose ka eksperiencë në Software Design Thinking dhe dëshiron një prezantim të parimeve thellbësore dhe teknikave kryesore . Ju mund të jeni një student në fushën e IT, front-end developer, system designer, etj.


Cfarë do të mësoni?
Do të prezantoheni me Design Thinking përmes një grupi mjetesh dhe metodash që mund të përdorni për të formuar dhe përmirësuar software-t që ju krijoni.

Aplikimet Perfunduan!