Asnjëherë nuk është mjaftueshem borë! Këtu gjënden disa fotografi nga udhëtimi ynë më i fundit në Kolashin, ku patëm mundësinë e të kaluarit një kohë fantastike me njëri tjetrin, si dhe të tregonim aftësitë tona në ski! Mënyra më e mirë për të nisur këtë vit!