Kandidat,Kompania Soft&Solution,Soft&Solution kërkon Webmaster

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me experiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve

 

Soft & Solution kërkon të punësojë një Webmaster

 

Kush jemi ne
 
Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me eksperiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve.Portofoli ynë përfshin:

 • zhvillim programesh të dedikuar,
 • integrim dhe implementim sistemesh,
 • mirëmbajtje sistemesh,
 • trajnime

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron.Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar. 

 
Përshkrim i vendit të punës 
 
Si pjesë përbërëse e stafit të S&S, webmaster do të integrohet në ekipin e zhvillimit te faqeve web.  Webmaster do te jete pergjegjes per funksionimin e faqeve web, per sigurine e tyre. 
 
Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Menaxhimi dhe mirembajtja e siteve ekzistuese te kompanise.
 • Të sigurojë perfomancë të cilësisë së lartë të siteve duke identifikuar dhe menaxhuar në mënyrë eficente problemet që mund të ngrihen.
 • Realizimi i backupeve te websiteve.
 • Perditesimi i websiteve.
 • Kontrolli i sigurise se websiteve.
 • Ndertimi i websiteve.
 • Optimizimi i performances se websiteve.
 • Realizimi i raporteve mujore per kerkesat/ndryshimet ne website.
 
 Profili i kërkuar

 • Ndershmëri dhe integritet
 • Dëshirë për të punuar, besueshmëri dhe etikë profesionale
 • Njohuri ne HTML, CSS, Javascript.
 • Njohuri ne WordPress dhe framework-e te tjera.
 • Aftësi të mira analitike dhe komunikimi.
 • Aftësi të mira organizative dhe punë në grup.
 • Njohuri të gjuhës angleze
 
Avantazhet

 • Kushte komode pune.
 • Mundësi zhvillimi nëpërmjet trajnimeve të personalizuara.
 • Njohja me trendet dhe praktikat më të mira në inxhinierinë e software.
 • Mundësi certifikimi nga liderët ndërkombëtare të teknologjisë së informacionit.
 • Eksperiencë pune në disa platforma zhvillimi.
 • Shpreh opinionet e tua dhe vrapo për të arritur qëllimet tona agresive.