Kodi i Etikes

Sot Soft & Solution eshte nje skuader e madhe punonjesish entuziast dhe largpames qe perfshijne: menaxhere, konsulente IT, analiste biznesi, arkitekte dhe zhvillues software, inxhiniere mirembajtjeje dhe QA etj. Te gjithe keta punonjes jane te ndryshem, por kane dicka te perbashket: talentin, deshiren e vazhdueshme per permiresim si dhe vullnetin per te dhene kontributin e tyre ne suksesin e kompanise dhe te klienteve te saj.

Ne mbeshtesim fort eleminimin e cfaredolloj diskriminimi ne vendin e punes dhe promovojme mundesi karriere per te gjithe. Soft & Solution eshte nje mundesi e barabarte per cdo punonjes.