kompani udhëheqëse,vende të lira pune,udhëheqëse në Shqipëri,Soft & Solution kompani,Soft & Solution kompani udhëheqëse

Intermediate to Senior .Net Developer

Menaxher te Burimeve Njerezore

Menaxher te Rrjeteve Sociale

Quality Assurance Specialist

Quality Assurance Automation Engineer

Programues C# në .NET

Menaxher Projektesh

Graphic Designer 

Asistente Projekti

Jurist

Programues Senior

Programues Junior

Asistente Zyre

Webmaster

Digital Marketing Manager

Testues Software

Specialist Infrastrukture

Kush jemi ne

 

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me eksperiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve. Portofoli ynë përfshin:

 

•      zhvillim programesh të dedikuar,

•      integrim dhe implementim sistemesh,

•      mirëmbajtje sistemesh,

•      trajnime

 

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron. Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me punonjës te rinj.

 Bashkohuni me !

Jeni profesionist apo të sapo diplomuar. Keni aftësi  në  fushat e Teknologjisë dhe Telekomunikacionit.

Jeni bashkëpunues dhe vetëmotivues, ju pëlqejnë sfidat dhe jeni këmbëngulës për të arritur qëllimet.

Ju ftojmë  të bashkoheni me ekipin tonë.

 

Aplikoni për:

·      Intermediate to Senior .Net Developer

·      Menaxher te Burimeve Njerezore

·      Menaxher te Rrjeteve Sociale

·      Quality Assurance Specialist

·      Quality Assurance Automation Engineer

·      Programues C# në .NET

·      Menaxher Projektesh

·       Graphic Designer 

·        Asistente Projekti

·        Jurist

·        Programues Senior

·        Programues Junior

·        Asistente Zyre

·        Webmaster

·        Digital Marketing Manager

·        Testues Software

·        Specialist Infrastrukture

 

 

Apliko tani!