Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me experiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të (…)

 

Ofrohet vend pune shofer.

 

Orari i punes 8 me 16 nga e hena ne te shtune. Do te punoje me Ford tranzit.
Te kete eksperience. Paga 40 000 Leke.