Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me experiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve

 

Soft & Solution kërkon të punësojë një SEO Manager

 

Kush jemi ne

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me experiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve.Portofoli ynë përfshin:

 • zhvillim programesh të dedikuar,
 • integrim dhe implementim sistemesh,
 • mirëmbajtje sistemesh,
 • trajnime

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron.Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

Përshkrim i vendit të punës

Soft&Solution deshiron te zgjeroje stafin me nje punonjes te motivuar e bashkepunues e me deshire per te marre njohuri te reja

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Zhvillimi dhe ekzekutimi i strategjive te SEO për të patur pozicionim optimal në Alexa, Google Analytics dhe Google Webmaster Tools.
 • Zgjidhja e problemeve teknike te SEO-s dhe rekomandimi I zgjidhjeve.
 • Optimizimi I permbajtjes se websiteve
 • Mbledhja e te dhenave dhe raportimi I trafikut, rankimit
 • Të rrisë rangun e website-ve duke përdorur Google Analytics dhe mjete të tjera për të monitoruar problemet, çrregullimet dhe trendet.

 

Profili i kërkuar

 • Ndershmëri dhe integritet
 • Dëshirë për të punuar, besueshmëri dhe etikë profesionale
 • Eksperience si SEO Manager ose pozicione te ngjashme.
 • Njohuri ne praktikat e SEO.
 • Njohuri ne HTML/CSS.
 • Familjar me analytics tools e meposhtme (Google Analytics, WebTrends)
 • Bachelor ne Marketing, Biznes ose fusha te ngjashme.
 • Aftesi komunikimi dhe organizativeAftësi të mira organizative dhe punë në grup.
 • Njohuri të gjuhës angleze
<