Soft & Solution eshte ne kerkim te nje Software Engineer te talentuar, motivuar, creative dhe bashkepunues per t’iu bashkuar stafit te tij. Software engineer do te jete pergjegjes per zhvillimin e aplikacioneve innovative te cilat do te permbushin nevojat e tregut.

 

Soft & Solution kërkon të punësojë një Software Engineer

 

Kush jemi ne

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me experiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve.Portofoli ynë përfshin:

 • zhvillim programesh të dedikuar,
 • integrim dhe implementim sistemesh,
 • mirëmbajtje sistemesh,
 • trajnime

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron.Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

Përshkrim i vendit të punës

Soft & Solution eshte ne kerkim te nje Software Engineer te talentuar, motivuar, creative dhe bashkepunues per t’iu bashkuar stafit te tij. Software engineer do te jete pergjegjes per zhvillimin e aplikacioneve innovative te cilat do te permbushin nevojat e tregut.

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Do të punojë si pjesë përbërëse e ekipit Scrum, duke qenë prezent në daily scrum, duke marrë feedback ditor për tasket e caktuara brenda sprintit.
 • Analizimi i kërkesave të software-it për të përcaktuar realizueshmërinë e dizajnit dhe implementimin në kohën e kërkuar dhe me kufizimet e kostos sipas rastit.
 • Vlerësime të plota dhe zhvillimi i planeve të punës në mënyrë të pavarur si të përshtatshme për projektimin, zhvillimin, zbatimin dhe përfundimin e detyrave.
 • Aplikimi i standardeve dhe praktikave më të mira në fushën e zhvillimit të aplikacioneve. Punon për të përmirësuar vazhdimisht proceset dhe praktikat e ofrimit të softuerit.

 

Profili i kërkuar

 • Ndershmëri dhe integritet
 • Dëshirë për të punuar, besueshmëri dhe etikë profesionale
 • Njohuri në gjuhët e programimit te orientuara nga objektet.
 • Njohuri në database relacionale (ORACLE, MySQL, SQL server).
 • Aftësi të mira analitike dhe komunikimi.
 • Aftësi të mira organizative dhe punë në grup.
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Multitasking

 

Avantazhet

 • Kushte komode pune.
 • Mundësi zhvillimi nëpërmjet trajnimeve të personalizuara.
 • Njohja me trendet dhe praktikat më të mira në inxhinierinë e software.
 • Mundësi certifikimi nga liderët ndërkombëtare të teknologjisë së informacionit.
 • Eksperiencë pune në disa platforma zhvillimi.
 • Shpreh opinionet e tua dhe vrapo për të arritur qëllimet tona agresive.
 • Shprehja e opinioneve dhe liria për të ‘vrapuar’ për të arritu qëllimet tona agresive.

 

Apliko Tani