Na kontaktoni

Na shkruani një përshkrim të shkurtër dhe ne do t’ju kontaktojmë brenda një dite pune. Të gjitha informacionet e dorëzuara do të mbahen konfidenciale.

  • Adresa e-mail e plotësuar eshte e pasaktë.

Oraret e punës

E hënë – E premte: 08:00 deri në 17:00

Telefon

Shqiperi: +355 67 600 66 33

France: +33 9 77 21 67 76

Turqi: +90 544 632 04 70

Adresa

Shqiperi: Soft & Solution 185, Rr Tefta Tashko, Pazari i ri 1001 Tirane Albania

France: 22 Rue Des Marchands, 30000 NIMES, France

Turqi: 1803 Süzer Plaza, 34367 Şişli/İSTANBUL, Turkey