Workshop "Soft Skills
  • The Plaza Tirana

Soft&Solution organizon workshopin “ Soft Skills in Software”. Ky workshop shënon fillimin e eventeve që kompania ka në plan të organizojë për këtë vit të ri kalendarik.
Ne punojmë fort që të vijmë pranë jush me projekte të reja dhe ide inovative.
Duke ju uruar një Vit të Ri të mbarë dhe duke ju falenderuar për interesin e treguar njoftojmë që Aplikimet Janë Mbyllur.
Ju mirëpresim në datën 17.01.2020 ora 09:00 në ambientet e The Plaza Tirana.

Aplikimet Perfunduan!