workshop
  • 09:00 6 Dhjetor, 2019 

  • Xheko Imperial Hotel

Workshopi me temë “Software Design Thinking” zhvillohet ditën e premte më datë 6/12/2019 ora 9:00am në ambientet e Xheko Imperial Hotel .
Workshopi do të ketë një program të mirë organizuar ku do të bëhet prezantimi i parimeve thelbësore të Design Thinking. Synimi është që cdo pjesëmarrës gjatë këtij workshop-i të marrë njohuritë themelore dhe mjetet që i nevojiten për të filluar rrugën e Software Design. 
Do të prezantoheni me Design Thinking përmes një grupi mjetesh dhe metodash që mund të përdorni për të formuar dhe përmiresuar software-et që ju krijoni.
Ky workshop do të na largojë disi nga monotonia e këtyre ditëve.
Ju falenderojmë për interesimin e treguar dhe numrin e madh të aplikimeve edhe pse këto kanë qenë ditë të vështira për të gjithë. Në situata të tilla, të mbështesim njëri tjetrin është e vetmja gjë që mund të bëjmë.
Ju mirëpresim !

Aplikimet Perfunduan!