Soft Solution Mobile
Kreu | Produktet | Aplikacione Mobile

Aplikacione Mobile

Aplikacionet mobile janë komponentë thelbësorë për çdo biznes në ditët e sotme. Nga punonjësit te klientët, aplikacionet mobile u mundësojnë njerëzve të qëndrojnë të bashkuar dhe produktivë.

Ne zhvillojmë aplikacione për iPhone, iPad, Android dhe Windows. Aplikacionet tona karakterizohen nga dizajni profesional i krijuar me besueshmëri maksimale dhe performancë të pakalueshme.


Ekipi ynë i programimit:


  • Ndërton një përvojë të optimizuar të përdoruesit, si nga pikëpamja e software-it dhe nga pikëpamja e hardware-it

  • Krijon pika integrimi që lidhin të dhënat tuaja me aplikacionet tuaja

  • Mban aplikacionet tuaja të përditësuara, duke shtuar funksionalitete dhe duke zbatuar përmirësimet e nevojshme


Ne jemi zgjidhja e duhur nëse:


  • Dëshironi tv dini se si mund t’i ndihmoni punonjësit tuaj në mënyren më të mirë dhe cfarë sistemesh operimi mobile duhet të përdorni për aplikacionet tuaja.

  • Nuk jeni tv sigurte se si të menaxhoni të dhënat, sigurinë dhe aksesin e punonjësve nëpërmjet aplikacioneve në iTunes, Play Store apo App Store.

  • Keni nevojë për një orientim më të mirë mbi faktin se si aplikacionet mobile do të përshtaten dhe integrohen me teknologjitë tuaja ekzistuese në një periudhë afatgjatë.