Software te dedikuar

Ne ndihmojme klientet tane te transformojne idete e tyre ne zgjidhje inovative. Qofte nje ide “start-up”, nje aplikacion i lidhur me nje domain specific apo nje sistem menaxhimi korporatash, Soft & Solution nderton software te dedikuar nga fillimi, te cilet pershtaten me ambjentet ekzistuese te kompanive

Soft & Solution  eshte me pervoje ne zhvillimin  e software per ndarmarrje, ne hartimin dhe zhvillimin e software-ve ne web, ERP, CRM, HRM etj per fusha dhe industri te ndryshme. Ne ju ofrojme nje qasje  universale  ne instalim, suport dhe perditesime duke siguruar zgjidhjet me te mira te software per nje ndermarrje. Produktet e krijuara  nga Soft & Solution  do t’ju ndihmojne per te optimizuar  punen, zgjidhur problemet organizative  dhe permbushur nevojat e cdo lloji kompanie.

Paketa e software-ve
ERP
Software financiare
Planifikim te burimeve per ndermarrje
Software te pavarur per shitje dhe blerje
Software CRM
Software GIS
Software per menaxhim dhe furnizim
Software per menaxhimin e njohurive
Software per menaxhimin e punes

Teknologjia

Soft & Solution perdor nje set mjetesh, gjuhesh programimi, framework-esh dhe librarish per te ndertuar projekte te cfaredolloj madhesie dhe kompleksiteti.

Analiza paraprake

Ne fazen fillestare te projektit ne bejme nje analize te qellimeve te projektit, shtrirjes kohore dhe kerkesave te klientit, per te pergatitur me pas nje dokumentacion te plote dhe nje plan projekti. Gjithashtu, para fillimit te punes ofrojme edhe nje konsultim ne lidhje me teknologjine qe i pershtatet me teper sistemit si dhe ndertojme nje arkitekture te miremenduar.

 

Zhvillimi i sistemit

Me nje eksperience disa vjecare ne zhvillimin e sistemeve dhe inxhinierimin e softeve, Soft & Solution zhvillon, pershtat dhe migron zgjidhje software duke u bazuar ne nevojat specifike te nje biznesi. Sherbimet tona perfshijne gjithashtu edhe testimin e aplikacionit, pershtatjen e tij me nje mjedis ekzistues dhe implementimin.

 

Implementimi dhe suporti

Per te garantuar nje pune te qendrueshme dhe cilesi qe zgjat, pas implementimit te nje projekti, ne ofrojme edhe sherbime mirembajtjeje dhe suporti. Ato perfshijne 3 nivele suporti: upgrade dhe permiresime te aplikacionit, monitorim performance dhe auditim sigurie si dhe megrim te serverit apo sistemit operativ.

 

Aplikacione Mobile

Aplikacionet mobile jane komponente thelbesor per cdo biznes sot. Qe nga punonjesit deri te klientet, aplikacionet mobile ju mundesojne njerezve te qendrojne te bashkuar dhe produktive ne menyre te vazhdueshme.

Ne Soft & Solution, ne zhvillojme aplikacione per iPhone, iPad, Android dhe Windows. Aplikacionet tona karakterizohen nga dizajne profesionale te krijuara me seriozitet maksimal dhe nga nje performance e pakrahasueshme.

Ekipi yne i programimit:

 • Nderton nje eksperience perdoruesi te optimizuar, si nga ana software dhe hardware

 • Krijon pika integrimi qe lidhin te dhenat tuaja me aplikacionet tuaja

 • Miremban aplikacionet tuaja, duke shtuar funksionalitete dhe realizuar permiresimet e nevojshme

Ne jemi zgjidhja e duhur nese:

 • Deshironi te dini se si mund t’i ndihmoni punonjesit tuaj ne menyren me te mire dhe cfare sistemesh operimi mobile duhet te perdorni per aplikacionet tuaja.

 • Nuk jeni te sigurte se si te menaxhoni te dhenat, sigurine dhe aksesin e punonjesve nepermjet aplikacioneve ne iTunes, Play Store apo App Store

 • Keni nevoje per nje orientim me te mire mbi faktin se si aplikacionet mobile do te pershtaten dhe integrohen me teknologjite tuaja ekzistuese ne nje periudhe afatgjate.

Aplikacione web

Ekipi yne i projekteve meson nevojat e biznesit tuaj per t’ju ndihmuar te minimizoni risqet lidhur me tregun dhe teknologjine, pergjate te gjithe ciklit te zhvillimit te produktit tuaj.

Soft & Solution ju mundeson:

Validimin e konceptit

Shmangien e kostove te paplanifikuara

Zgjedhjen e teknologjise se duhur

Inovacion dhe rritje

Maksimizimin e burimeve

Zbulimin e modeleve te reja te biznesit

Zhvillime frontend

Ne pervetesojme kerkesat tuaja dhe ndertojme nje produkt me cilesi maksimale te nderfaqes, per te krijuar pershtatje dhe kenaqesi te menjehershme te perdoruesit me produktin.

Ne ofrojme:

 • Nje nderfaqe te kuruar deri ne detaj, te pershtatur sipas kerkesave tuaja

 • Nderfaqe konsistente ne te gjithe aplikacionin

   

 • Animacione mbreselenese dhe efekte qe nuk cenojne performancen

Zhvillime backend

Arkitektet e kompanise sone sebashku me inxhiniere profesioniste do te ndertojne dizajnin dhe themelet e sistemit tuaj me disponueshmeri dhe cilesi maksimale.

Ekipi yne ju siguron:

 • Nje arkitekture solide qe lejon rritjen e metejshme te sistemit

 • Fleksibilitet per t’u integruar me sisteme te tjera dhe me sherbime te paleve te treta

 • Struktura te dhenash te avancuara

   

 • Funksionalitete sigurie per te mbrojtur perdoruesit, proceset dhe te dhenat tuaja

Faqe Web

Ekspertet tane te Departamenti te Zhvillimit te Faqeve Web perdorin teknologjine me te fundit dhe praktikat me te mira per te krijuar website te dedikuara, qe terheqin vemendjen dhe permbushin nevojat e perdoruesve. Qe prej fillimit, ne marrim ne konsiderate strategjine tuaj te permbajtjes, arkitekturen e informacionit, pikepamjet e perdoruesve dhe planifikojme marketingun e faqes te audienca juaj. Cdo projekt eshte unik. Ne deshirojme te kuptojme nevojat dhe kerkesat tuaja, te vendosim koheshtrirjen e duhur dhe te krijojme nje projekt qe i pershtatet biznesit tuaj.

Dizajni dhe Zhvillimi i faqeve web

Zhvillimi i faqeve web ne Soft & Solution kalon ne hapat e meposhtem:

 • Zbulimi i nevojave dhe zhvillimi i strategjise
  Ekspertet tane do te realizojne kerkime dhe analiza dhe do te pergatisin rekomandimet e duhura te strategjise per ju, te cilat do ju ndihmojne te arrini qellimet e biznesit. Rekomandimet tona jane taktike dhe efektive, duke filluar qe nga takimet me menaxheret e kompanise suaj dhe deri te analiza e industrise ku ju operoni.

 • Arkitektura e informacionit
  Arkitektet e informacionit ne Soft & Solution do te ndertojne tiparet, funksionalitetet, strukturen dhe eksperiencen e perdoruesit per website-in tuaj. Cdo website ka nevoje per baza te ndertuara mire, prandaj ekipi yne ju mundeson rrugen e duhur per biznesin tuaj online.

 • Di