Soft & Solution kërkon të punësojë një Programues Senior

Si pjesë përbërëse e stafit të Soft & Solution, programuesi senior do të integrohet në një prej ekipeve të zhvillimit. Programuesi senior do të angazhohet në projekte që zhvillohen sipas metodologjisë Scrum, duke patur kështu mundësi(...)
Lexo më shumë

Soft & Solution kërkon të punësojë një Webmaster.

Si pjesë përbërëse e stafit të S&S, webmaster do të integrohet në ekipin e zhvillimit te faqeve web. Webmaster do te jete pergjegjes per funksionimin e faqeve web, per sigurine e tyre.
Lexo më shumë

Soft & Solution kërkon të punësojë një Software Tester.

Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me testues software, të vetë motivuar, bashkëpunues dhe me vullnet për të marrë njohuri të reja.
Lexo më shumë

Soft & Solution kërkon të punësojë një Graphic Designer.

Dizajnerët grafikë krijojnë elemente vizuale, të tilla si imazhe, ilustrime dhe tekst, për të komunikuar mesazhe përmes mediave dixhitale dhe llojeve të tjera të saj. Të njohur gjithashtu si artistë grafikë, ata mund të zhvillojnë diz(...)
Lexo më shumë

Soft & Solution kërkon të punësojë një Programues Junior.

Si pjesë përbërëse e stafit të Soft & Solution, Programuesi junior do të integrohet në një prej ekipeve të zhvillimit. Programuesi junior do të angazhohet në projekte që zhvillohen sipas metodologjisë Scrum[1], duke patur kështu mund�(...)
Lexo më shumë

Soft & Solution kërkon të punësojë një Asistente Zyre.

Njihuni me Soft & Solution: Gjithcka filloi me një pyetje. A ka ndonjë mënyrë më të mirë për të analizuar të dhënat? Themeluesit tanë iu përgjigjën kësaj pyetje, por nuk u ndalën këtu. Soft & Solution sh.p.k është një kompani u(...)
Lexo më shumë

Soft & Solution kërkon të punësojë një Digital Marketing Manager.

Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me Digital Marketing Manager, të vetë motivuar, bashkëpunues dhe me vullnet për të marrë njohuri të reja.
Lexo më shumë

Soft & Solution kërkon të zgjerojë ekipin me një Menaxher të Mediave Sociale për të bashkëvepruar me klientët tanë dhe për të promovuar produktet dhe shërbimet tona në rrjetet sociale.

Përgjegjësitë e Menaxherit të Mediave Sociale përfshijnë azhornimin e faqeve tona të mediave sociale, përgjigjen ndaj ndjekësve dhe ndjekjen e angazhimit të përdoruesve. Për të qenë të suksesshëm në këtë pozicion, duhet të keni (...)
Lexo më shumë