Rreth Nesh

 Kush jemi ne

Soft & Solution është një kompani inxhinierike që sjell teknologjinë më impresionuese të botës tek organizatat kryesore. Që nga viti 2011, ne po ndihmojmë organizatat të ridimensionojnë biznesin e tyre përmes dixhitalizimit. Soft & Solution ka dhënë zgjidhje të programeve të klasit botëror për një dekadë tanimë. Ne kemi punuar në projektet më sfiduese me organizata udhëheqëse të vendit në fushën e teknologjisë së informacionit. Ne zhvillojmë aplikacione të të gjitha kategorive dhe madhësive. Portofoli ynë i shërbimeve përfshin, por nuk kufizohet në zbatimin dhe integrimin e sistemeve, zhvillimin e software-it, trajnimin dhe mbështetje.

Misioni ynë është të sigurojmë zgjidhjet më të mira Software në tregun botëror duke tejkaluar pritshmëritë e klientëve dhe duke e bërë talentin tonë të shkëlqejë.

Certifikimet

Klientët tanë

AKSHI

FSKDSH

ICMES

GIZ

MFE

ASHK