Soft & Solution kërkon të zgjeroje ekipin me 10 Programues C# ne .NET

Paga: 180.000 Lekë + Bonuse

Apliko tani

 

 

Kush jemi ne

 

Soft & Solution eshte kompani udheheqese ne Shqiperi, me eksperience disa vjecare ne fushen e teknologjise se informacionit dhe telekomunikacionit, e cila ofron sherbime ne fushen e teknologjise se informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione te te gjitha kategorive dhe profileve. Portofoli yne perfshin:

 • Zhvillim programesh te dedikuar,
 • Integrim dhe implementim sistemesh,
 • Mirembajtje sistemesh,
 • Trajnime

Misioni i kompanise eshte te siguroje cilesi maksimale per cdo sherbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundesite qe ajo ofron. Me besim te forte ne vlerat qe ofrojme, punojme ne krah te klienteve tane per te ideuar dhe ndertuar zgjidhje bashkekohore, duke u bazuar ne platformat fleksibel qe kemi krijuar.

Pershkrim i vendit te punes

Si pjese perberese e stafit te Soft & Solution, programuesi C# do te integrohet ne nje prej ekipeve te zhvillimit. Programuesi do te angazhohet ne projekte qe zhvillohen sipas metodologjise Scrum, duke patur keshtu mundesine te punoje ne ekip dhe te ruaje autonomine. Eshte pergjegjes per arkitekturen, planifikimin, zhvillimin, testimin dhe mirembajtjen e aplikacioneve.

 

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Do te punoje si pjese perberese e ekipit Scrum, duke qene prezent ne daily scrum, duke marre feedback ditor per detyrat e caktuara brenda sprintit,
 • Do te zhvilloje algoritme eficente per te zgjidhur kerkesat e product backlog,
 • Do te testoje, dokumentoje dhe instaloje aplikacionet,
 • Do te organizoje dhe te marre pjese ne takime me klientet per aplikacionet qe do te zhvillohen,
 • Do te kyeje analizimet e nevojshme per kerkesat e programit per te percaktuar realizueshmerine dhe implementimin ne kohen e kerkuar te aplikacionit dhe me kufizimet e kostos sipas rastit.

 

Profili i kerkuar

 • 2-3 vite eksperience ne C#,
 • Ndershmeri dhe integritet,
 • Deshire per te punuar, besueshmeri dhe etike profesionale,
 • Njohuri te mira ne programimin e orientuar nga objektet (C#),
 • Njohuri te mira/thelluara ne database relacionale (ORACLE, MySQL, SQL Server),
 • Aftesi te mira analitike dhe komunikimi,
 • Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup,
 • Njohuri te gjuhes angleze,
 • Multitasking

 

Avantazhet

 • Kushte komode pune,
 • Mundesi zhvillimi nepermjet trajnimeve te personalizuara,
 • Njohja me trendet dhe praktikat me te mira ne inxhinierine e software,
 • Mundesi certifikimi nga lideret nderkombetare te teknologjise se informacionit,
 • Eksperience pune ne disa platforma zhvillimi,
 • Shpreh opinionet e tua dhe vrapo per te arritur qellimet tona agresive.

 

 

Apliko tani