Soft & Solution – A Christmas Story

Teksa 2021 po përfundon, ne u mblodhëm për të festuar me njëri tjetrin këtë vit fantastik, por në të njëjtën kohë sfidues.

Në këtë natë, e cila do të kujtohet gjatë, ne kënduam, kërcyem, shkëmbyem dhurata dhe u ndalëm në disa nga momentet më të bukura të vitit të kaluar, por më së shumti, patëm mundësinë të vlerësonim dhe falenderonim njëri tjetrin për gjithcka të sjellë në skuadrën tonë!

Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2022!