Soft & Solution Group organizoi takimin: “Power to professionals, ready, set, GROW”.
Në këtë takim, kaluam një mëngjes të këndshëm pranë njëri-tjetrit duke ndarë mendime se si të kontribuojmë në suksesin e çdo njërit prej nesh.

Ne në Soft & Solution Group i japim vlerë madhore mirëqënies së punonjësve tanë, dhe besojmë fort në fuqizimin e partneritetit me ta.
Skuadra jonë është e përbërë nga individë me natyra te ndryshme, të cilët kanë prespektiva, perceptime, aftësi dhe kultura të ndryshme.


Ne besojmë që secili prej tyre është unik, dhe është pikërisht mendësia e tyre e cila është motor I shndërrimit të Soft & Solution Group në një kompani kaq speciale dhe avangardë.