Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me experiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të (…)

 

Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me Digital Marketing Manager

 

Kush jemi ne:
 

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me eksperiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve.

Portofoli ynë përfshin:

 • zhvillim programesh të dedikuar.
 • integrim dhe implementim sistemesh.
 • mirëmbajtje sistemesh.
 • trajnime.
 

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron. Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

 
Përshkrim i  punës: 
Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me Digital Marketing Manager, të vetë motivuar, bashkëpunues dhe me vullnet për të marrë njohuri të reja.
 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ekzekuton të gjithë marketingun dixhital, përfshirë SEO, postën elektronike, median sociale dhe shfaq fushatat reklamuese.
 • Dizenjon, ndërton dhe mirëmban prezencën tonë në mediat sociale.
 • Shfrytëzon aftësitë e forta analitike për të vlerësuar përvojën e klientit përmes kanaleve të shumta dhe pikave të prekjes së klientit.
 • Bashkëpunon me agjencitë dhe partnerët tanë të marketingut.
 

Aftësitë e kërkuara:

 • Diplomë në Marketing ose një fushë të ngjashme.
 • Përvojë e dëshmuar e punës në marketing dixhital.
 • Të ketë të paktën 5 vite eksperience në profile të ngjashme.
 • Njohuri të ngurta të mjeteve të analitikës në webfaqe (p.sh. Google Analytics, NetInsight, Alexa).
 • Përvojë në vendosjen dhe optimizimin e fushatave të Google Adwords.
 • Aftësi të forta analitike dhe të menduarit nga të dhënat.
 

Dokumentat e nevojshme për të aplikuar:

 •  CV me foto.
 •  Letër motivimi.
 •  Diplomë dhe listë notash.
 
Aplikimet të cilat kanë mungesë të ndonjërit prej dokumentave të mësipërm do të skualifikohen automatikisht.