Kush jemi ne

Soft & Solution Group është një kompani lider në Shqipëri, Turqi dhe Francë me një eksperiencë disavjeçare në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Telekomunikacionit, e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve.

Portofoli ynë përfshin:

 • zhvillimi i programeve të dedikuara;
 • integrimi dhe implementimi i sistemeve;
 • mirëmbajtjen e sistemeve;
 • trajnime;
 • konsulenca

 

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron. Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

Soft & Solution po kërkon Senior Dotnet Developer që ka rreth 5+ vjet përvojë në zhvillimin e softuerit, dizenjim dhe arkitekturë.

Do të jetë përgjegjës për hartimin dhe zhvillimin e kërkesave komplekse për të përmbushur qëllimet e biznesit. Siguron që softueri të jetë zhvilluar për të përmbushur kërkesat e nevojshme; që zgjidhjet të jenë të dizenjuara mirë në lidhje me mirëmbajtjen / lehtësinë e integrimit dhe testimin.

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 

 • Të punojë me Menaxherin e Projektit dhe ekipin e zhvillimit për t’u siguruar që ata i kuptojnë specifikimet;
 • Të gjenerojë skenarë të zbatueshëm për ekipin e testimit të funksionalitetit të teknologjisë;
 • Të vlerësojë, identifikojë dhe zhvillojë zgjidhje softuerike;
 • Të drejtojë projekte për zhvillimin e softuerit;
 • Të dokumentojë dhe regjistrojë çdo aspekt të një aplikacioni ose softueri;
 • Të planifikojë produktet e dorëzueshme të softuerit me menaxherin e projektit;
 • Të gjejë dhe drejtojë zgjidhje për sfidat kritike që përfshijnë ndërfaqen e softuerit dhe pajisjes;
 • Të kërkojë probleme brenda sistemeve softuerike dhe t’i zgjidhë ato;
 • Të ketë marrëdhënie të mira pune me ekipin;
 • Të hartojë dhe implementojë zgjidhjet dhe modelet efektive të bazës së të dhënave;
 • Të ekzaminojë dhe identifikojë nevojat strukturore të bazës së të dhënave duke vlerësuar operacionet, aplikacionet dhe programimin e klientit;
 • Të rekomandojë zgjidhje për të përmirësuar sistemet e të dhënave ekzistuese dhe të reja;
 • Të ofrojë mbështetje duke iu përgjigjur problemeve të sistemit në kohën e duhur;
 • Të hulumtojë, dizenjojë, implementojë dhe menaxhojë programe softuerësh;
 • Të identifikojë fushat për modifikim në programet ekzistuese dhe më pas të zhvillojë këto modifikime;
 • Të shkruajë dhe zbatojë një kod efikas;
 • Të përcaktojë praktikën operacionale;
 • Të vendosë mjetet e softuerit, rishikimin e kodit, proceset dhe matjet.

 

 

Profili i kërkuar:

 • 5-10 vjet përvojë në C #;
 • Njohuri të mira në programimin e orientuar drejt objektit (C #);
 • Njohuri të mira / baza e të dhënave relacionale në thellësi (ORACLE, MySQL, SQL Server);
 • Aftësi të mira analitike dhe komunikuese;
 • Aftësi të mira organizative dhe pune në ekip;
 • Njohja e gjuhës angleze;
 • Gatishmëria për punë, besueshmëria dhe etika profesionale.

 

Çfarë po ofrojmë:

 • Kontrata afatgjate;
 • Zhvillim personal dhe profesional;
 • Pagesa dhe shpërblim mujor nëse përmbushen synimet e projekteve.

 

Sipas përvojës, kandidatëve u kërkohet të dërgojnë CV-në e tyre.

Apliko tani