Soft & Solution kërkon të zgjerojë ekipin me një Menaxher të Rrjeteve Sociale

 

Kush jemi ne

 

Soft & Solution eshte kompani udheheqese ne Shqiperi, me eksperience disa vjecare ne fushen e teknologjise se informacionit dhe telekomunikacionit, e cila ofron sherbime ne fushen e teknologjise se informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione te te gjitha kategorive dhe profileve. Portofoli yne perfshin:

 • Zhvillim programesh te dedikuar,
 • Integrim dhe implementim sistemesh,
 • Mirembajtje sistemesh,
 • Trajnime

Misioni i kompanise eshte te siguroje cilesi maksimale per cdo sherbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundesite qe ajo ofron. Me besim te forte ne vlerat qe ofrojme, punojme ne krah te klienteve tane per te ideuar dhe ndertuar zgjidhje bashkekohore, duke u bazuar ne platformat fleksibel qe kemi krijuar.

 

Pergjegjesite e Menaxherit te Rrjeteve Sociale perfshijne azhornimin e faqeve tona te mediave sociale, pergjigjen ndaj ndjekesve dhe ndjekjen e angazhimit te perdoruesve. Per te qene te suksesshem ne kete pozicion, duhet te keni aftesi te shkelqyera te shkrimit te permbajtjeve ne internet dhe te keni pervoje reklamimi ne shume rrjete sociale.

 

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Te shkruani, modifikoni dhe botoni postime terheqese per rrjete te ndryshme sociale, perfshire Facebook, Twitter dhe Instagram
 • Te optimizoni postimet ne media sociale (gjuhe, mesazh) bazuar ne sjelljet e audiences sone te synuar
 • Te perditesoni faqet tona te mediave sociale me lajmet e kompanise
 • Te koordinoheni me ekipet e brendshme per te krijuar postime reklamuese
 • Te pergjigjeni ndaj pyetjeve dhe komenteve ne faqet tona te mediave sociale ne nje kohe dhe ne menyre te sakte

  

Profili i kerkuar:

 • Pervoje pune si menaxher i mediave sociale ose nje rol i ngjashem
 • Pervoje praktike duke perdorur platforma te ndryshme te mediave sociale per te reklamuar
 • Njohuri te qendrueshme te SEO, hulumtimit te fjaleve kyce dhe mjeteve te analizes (p.sh. Google Analytics)
 • Njohja me reklamat me pagese ne internet
 • Aftesi per te ofruar permbajtje krijuese ne internet (tekst, fotografi dhe video)
 • Aftesi te shkelqyera komunikimi
 • Bachelor ne Marketing, Komunikim ose fushe te ngjashme

 

Avantazhet:

 • Kushte komode pune,
 • Mundesi zhvillimi nepermjet trajnimeve te personalizuara,
 • Njohja me trendet dhe praktikat me te mira ne inxhinierine e software,
 • Mundesi certifikimi nga lideret nderkombetare te teknologjise se informacionit,
 • Eksperience pune ne disa platforma zhvillimi,
 • Shpreh opinionet e tua dhe vrapo per te arritur qellimet tona ambicioze.

 

 

Apliko tani