Soft & Solution kërkon të zgjerojë ekipin me Quality Assurance Specialist

 

Kush jemi ne

 

Soft & Solution eshte kompani udheheqese ne Shqiperi, me eksperience disa vjecare ne fushen e teknologjise se informacionit dhe telekomunikacionit, e cila ofron sherbime ne fushen e teknologjise se informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione te te gjitha kategorive dhe profileve. Portofoli yne perfshin:

 • Zhvillim programesh te dedikuar,
 • Integrim dhe implementim sistemesh,
 • Mirembajtje sistemesh,
 • Trajnime

Misioni i kompanise eshte te siguroje cilesi maksimale per cdo sherbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundesite qe ajo ofron. Me besim te forte ne vlerat qe ofrojme, punojme ne krah te klienteve tane per te ideuar dhe ndertuar zgjidhje bashkekohore, duke u bazuar ne platformat fleksibel qe kemi krijuar.

 

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Shikoni dhe analizoni specifikimet e sistemit
 • Bashkepunoni me inxhinieret e QA per te zhvilluar strategji efektive dhe plane testimi
 • Ekzekutoni raste te ndryshme manuale dhe analizoni rezultatet
 • Dokumentoni fazat e testimit dhe buget e gjetura
 • Raportoni buget tek ekipi i zhvillimit
 • Ndihmoni ne zgjidhjen e problemeve
 • Punoni me ekipe nderfunksionale per te garantuar cilesi gjate gjithe ciklit te jetes se zhvillimit te software
 • Krijim skriptesh ne DB (insert, update, delete) per te performuar stress testing ose regresive

 

Profili i kerkuar

 • Minimumi eksperience 1 vjecare si Testues ne produkte software ose role te ngjashme
 • Familjarizuar me framework Agile dhe testime regresive
 • I afte per te dokumentuar dhe per te gjetur problematika
 • Njohuri ne menaxhim software testimi (LambdaTest, etj) dhe SQL
 • Aftesi shume te mira komunikuese
 • Aftesi shume te mira analitike dhe problem-solving.
 • Aftesi shume te mira organizative
 • I motivuar dhe me pasion per te mesuar dhe eksploruar toolse dhe metodologji te reja

 

Avantazhet

 • Kushte komode pune,
 • Mundesi zhvillimi nepermjet trajnimeve te personalizuara,
 • Njohja me trendet dhe praktikat me te mira ne inxhinierine e software,
 • Mundesi certifikimi nga lideret nderkombetare te teknologjise se informacionit,
 • Eksperience pune ne disa platforma zhvillimi,
 • Shpreh opinionet e tua dhe vrapo per te arritur qellimet tona agresive.

 

 

Apliko tani