Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me Testues Software

 

Kush jemi ne:

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me eksperiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve.

Portofoli ynë përfshin:

 • zhvillim programesh të dedikuar.
 • integrim dhe implementim sistemesh.
 • mirëmbajtje sistemesh.
 • trajnime.
 

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron.Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

 
Përshkrim i  punës: 
Soft & Solution kërkon të zgjerojë stafin me testues software, të vetë motivuar, bashkëpunues dhe me vullnet për të marrë njohuri të reja.
 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Testimi i software-ve dhe identifikimi i defekteve te tyre.
 • Krijimi dhe implementimi i test case-ve.
 • Raportimi i defekteve dhe përshkallëzimi i tyre.
 • Ndjekja dhe analiza e problematikave të mbledhura.
 • Të mbështesë përgatitjen e dokumentacionit Teknik dhe manualeve të përdorimit.
 

Aftësitë e kërkuara:

 • Të ketë mbaruar bachelor-in.
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhëz angleze.
 • Aftësi në përgatitjen e dokumentave dhe raporteve teknik.
 • Të jetë origjinal, me sens të lartë kreativiteti dhe vizualiteti.
 • Të jetë i kujdesshëm ndaj detajeve.
 • Të jetë fleksibël, entuziast dhe konfident.
 • Nuk është e nevojshme eksperienca e mëparshme.
 

Dokumentat e nevojshme për të aplikuar:

 •  CV me foto.
 •  Letër motivimi.
 •  Diplomë dhe listë notash.
 
Aplikimet të cilat kanë mungesë të ndonjërit prej dokumentave të mësipërm do të skualifikohen automatikisht.

 

Apliko Tani