Aplikacion i sigurte,Soft Solution,Siguria e Aplikacioneve,Soft Solution - Siguria,Web
  • 1 Nentor, 2019, 09:00

  • Tirana International Hotel

Ndryshimi i filozofise se kompanive software ne zhvillimin e aplikacioneve web…

Si te kuptojme qe nje aplikacion eshte i sigurt? A ekziston mundesia te ndertojme aplikacione te sigurta per te reduktuar rrezikun e sulmeve kibernetike te suksesshme?
Siguria e aplikacioneve web eshte nje domosdoshmeri per cdo organizate dhe biznes, te dhenat e te cileve ekspozohen ne internet.
Numri i incidenteve te lidhura me sigurine e aplikacioneve, te raportuara nga organizatat e medha, ka konfirmuar urgjencen per te siguruar aplikacionet web, duke e lidhur ate ngushte me vazhdimesine e biznesit.
Soft & Solution, nepermjet ketij workshop-i, prezanton teknikat me te mira te zhvillimit te aplikacioneve web te sigurta, te cilat do te ndihmojne organizatat te mbrojne informacionin e tyre elektronik.

 

Aplikimet Perfunduan!