postim-webdev-25

WEBDEV25 është tani pjesë e kompanisë Soft & Solution. Përdorimi i teknologjisë së fundit dhe sistemeve të avancuara është prioriteti ynë.  Ky sistem që gjeneron kod në gjuhë të ndryshme programimi vjen në versionin e fundit me 924 karakteristika të reja  kryesisht  në :

• Project editor

• Page editor

• Data model editor

• Query editor

• Code editor

• SCM

• Git and GitHub

• Deployment

• Programming and WLanguage

• HFSQL

• Ajax/PHP/Linux etj …

WEBDEV25 është  10 herë më i shpejtë dhe lehtësisht  i editueshëm. Ka sintaksë të shtuar në WLanguage, vecori të reja në OOP, funksione të reja në Server Code dhe  funksione të reja në JSON.

Soft & SOlution Official WebsiteWebDev Official Website