Soft Solution Mobile
Kreu | Produktet | Faqe Web

Faqe Web

Ekspertët tanë të zhvillimit të faqeve në internet përdorin teknologjinë më të fundit dhe praktikat më të mira për të krijuar website të dedikuara që tërheqin vëmendjen dhe plotësojnë nevojat e përdoruesve. Ne marrim në konsideratë strategjinë tuaj të përmbajtjes, arkitekturën e informacionit, pikëpamjet e përdoruesve dhe përshtatim marketingun strategjik për audiencën tuaj. Çdo projekt është unik. Ne duam të kuptojmë nevojat dhe kërkesat tuaja, të vendosim një afat kohor të duhur dhe të krijojmë një projekt që i përshtatet më së miri biznesit tuaj.Dizajni dhe Zhvillimi i faqeve web

Zhvillimi i faqeve web në Soft & Solution kalon në hapat e mëposhtëm:


Zbulimi i nevojave dhe zhvillimi i një strategjie

Ekspertët tanë kryejnë kërkime dhe analiza dhe përgatisin rekomandimet e duhura të strategjisë për ju, të cilat ju ndihmojnë të arrini qëllimet e biznesit tuaj. Rekomandimet tona janë taktike dhe efektive, duke filluar nga takimet me ekipin udhëheqës të kompanisë suaj, deri në analizën e industrisë.

Arkitektura e informacionit

Arkitektët e Informacionit Soft & Solution ndërtojnë karakteristika, funksionalitete, strukturë dhe përvojën e përdoruesit për website-in tuaj. Çdo website ka nevojë për baza të ndërtuara mirë, kjo është arsyeja pse ekipi ynë ofron një zgjidhje të përsosur të përshtatur për biznesin tuaj online.


Dizenjim kreativ dhe kodimi i faqes

Specialistët tanë të dizajnit krijojnë dizajne të dedikuara për telefona celularë, tableta dhe desktop. Ne fokusohemi që faqja juaj të duket e bukur dhe funksionale gjatë gjithë procesit të zhvillimit të faqes. Ekipi i dedikuar për zhvilluesit e faqeve të internetit do të ndërtojë një zgjidhje unike për nevojat e biznesit tuaj, duke ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja.


Quality Assurance

Para implementimit të faqes në internet, ne e testojmë atë përmes një procesi intensiv të sigurimit të cilësisë. Duke testuar faqen përmes rreth 100 pikave të kontrollit duke përfshirë por pa u kufizuar në sigurinë, shpejtësinë e faqes në internet, funksionalitetin, etj., Ne sigurohemi që faqja juaj të jetë gati për implementim, sipas kërkesave tuaja.


Zbatimi dhe Optimizimi

Sapo faqja juaj të jetë në internet, ekipi ynë i zhvilluesve vazhdon të gjejë mënyra për të përmirësuar performancën e faqes në internet dhe për të integruar funksione të reja që do të ndihmojnë në rritjen e biznesit tuaj në internet.Paketa e Sigurisë dhe Mirëmbajtjes


  • Përditësime të vazhdueshme të plugineve të sigurisë
  • Backup-e automatike ditore
  • Zbatimi i certifikatave SSL
  • Mbështetje e vazhdueshme në rast të pajtueshmërisë dhe zgjidhjes së problemeve, plugineve ose problemeve të tjera të faqes
  • Mbrojtje e vazhdueshme nga viruset, malware-ve dhe sulmet kibernetike


Paketa e Marketingut dhe Referencimit


Zhvillimi i Strategjisë së marketingut

Ekipi ynë takohet me ju për të identifikuar qëllimet e biznesit tuaj dhe objektivat e markës dhe për të analizuar çdo material që ju ndihmon në formësimin e strategjisë suaj të marketingut. Ne kryejmë kërkime të tregut dhe auditimin e nevojshëm të industrisë për të identifikuar trendet kulturore, për të përcaktuar tregun e synuar dhe për të nxjerrë në pah vlerat që e bëjnë kompaninë tuaj të spikasë.SEO dhe krahasimi në faqet më të njohura në internet

Shërbimet tona SEO sjellin trafik në faqet tuaja të internetit duke përmirësuar indeksimin e tyre në motorët e kërkimit më të përdorur. Optimizimi Onsite, i personalizuar sipas përvojës së përdoruesit, duke përfshirë optimizmin teknik; ndihmon në maksimizimin e SEO dhe përmirësimin e renditjes në motorët e kërkimit. Në fund, ne ju ofrojmë një analizë të detajuar dhe raporte mbi trafikun hyrës në faqet tuaja.Marketingu i mediave sociale

Ne përdorim mjetet më të fundit për të identifikuar audiencën e synuar për të përshtatur strategjinë e përmbajtjes dhe për të krijuar praktikat më të mira të marketingut në të gjithë rrjetet sociale.