Njerezit kane tendence ta lidhin krijimtarine me aftesine per te dale me diçka artistike kur ne fakt, krijimtaria eshte aftesia per te perceptuar boten ne menyra te reja, per te gjetur modele te fshehura, per te krijuar lidhje midis dukurive ne dukje te palidhura dhe per te gjeneruar zgjidhje. Kreativiteti mund te gjendet ne gjithcka rreth nesh.
Ne kete workshop fokusi do te jete pikerisht “ Te menduarit krijues ne nje skuader” .
Do te trajtohet ne menyre te detajuar se si ne nje skuader pjesemarresit inkurajohen te ndajne idete e tyre me njeri-tjetrin. Ndersa idete vijne ne mendje, ato kapen dhe stimulojne zhvillimin e ideve me te mira duke ndjekur kater rregulla themelore:

– Sa me shume ide te jete e mundur

– Asnje ide nuk eshte e parendesishme

– Risia eshte e mireseardhur

– Kombinimi dhe permiresimi i ideve
Per te qene pjese e eventeve tona qendroni te informuar ne faqen tone web dhe ne rrjetet tona sociale.

Aplikimet hapen me date 10/02/2020