• 09:00 3 Korrik, 2020 

Dixhitalizimi ben qe pajisjet tuaja elektronike, sistemet elektronike dhe te dhenat tuaja personale te aksesohen nga kudo.  

Per te siguruar integritetin e informacionit tuaj gjate sulmeve dhe transferimeve te mundshme  ne internet, eshte e nevojshme ta mbroni ate.

Softueri eshte burimi kryesor i problemeve te sigurise, duke qene lidhja me e dobet ne zinxhirin e sigurise pas faktorit njerezor.  

Objektivat e sigurise: Parandalimi, Zbulimi, Reagimi..

Kombinimi perfekt software/hardware per siguri dhe integritet te informacionit ne boten dixhitale.

“Secure solutions with high availability”Apliko tani

Emri*

Mbiemri*

Foto* (4mb)
Shkollimi

Datelindja*

Nr. Telefoni*

Email*