• 09:00 17 Janar, 2020

Soft Skills in Software eshte nje nderthurje e aftesise per te komunikuar, socializimit, dhe aftesive bashkepunuese.

Kompania Soft & Solution zhvillon workshop-in “Soft Skills in Software” ku do te trajtohen aftesite e rendesishme ne kulturen e punes dhe pervetesimi i tyre.

Si nje kompani software lider ne treg, jemi dakord qe te shkruarit e nje kodi ne menyre profesionale eshte shume e rendesishme por njekohesisht mbrojme fort idene se soft skills ka po te njejtin nivel rendesie per cdo programues.

Bashkepunimi, mirekuptimi, gatishmeria per te mesuar njohuri te reja jane te gjitha aftesi te domosdoshme qe kerkohen te perdoren ne cdo industri ku ju punoni.

Cfare do te mesoni nga ky workshop?

Ne menyre te detajuar do te trajtohen disa nga pikat kryesore te Soft Skills in Software.

Te gjithe e dime qe eksperienca e punesimit ne cdo kompani ka uljet dhe ngritjet e veta nga pikepamja personale dhe teknike, por zoterimi i Soft Skills permireson performancen tone dhe lehteson ecurine e aktivitetit te punesimit ne cdo faze.

“A great programmer also needs to be a great teammate. The two things go hand-in-hand.”

Aplikimet hapen në datën 06.01.2020