Software Design Thinking, workshop, solution
  • 6 Dhjetor, 2019

  • Xheko Imperial Hotel

Software Design Thinking eshte procesi i zgjidhjes se problemeve e cila fillon me kuptimin e nevojave te klientit. Nga kjo pasqyre del nje proces inovativ qe perfshin zhvillimin e konceptit, krijimtarine e aplikuar, prototipizimin dhe eksperimentimin. Kur qasjet e te menduarit per dizajnin aplikohet ne biznes, shkalla e suksesit per inovacion permiresohet ndjeshem.

Aty do te mesoni se si te dizenjoni zgjidhje per klientin tuaj. Do te provoni mjete te testuara ne sfidat e jetes reale. Do te zhvilloni aftesi praktike qe do mund te aplikoni neser dhe do largoheni me njohuri dhe besim per te bere ndryshime dhe risi ne projektet tuaja.

Workshop-i yne eshte nje prezantimi i persosur ne parimet thelbesore te Design Thinking. Gjate tij ju do te merrni njohurite themelore dhe mjetet qe ju nevojiten per te filluar udhetimin tuaj te dizenjimit te projektimit.

Per ke eshte ky workshop?

Ky workshop eshte per kedo qe eshte i ri ose ka eksperience ne Software Design Thinking dhe deshiron nje prezantim te parimeve thellbesore dhe teknikave kryesore per ta bere sa me eficent. Ju mund te jeni nje student ne fushen e IT, front-end developer, system designer, etj.

Cfare do te mesoni?

Do te prezantoheni me Design Thinking permes nje grupi mjetesh dhe metodash qe mund te perdorni per te formuar dhe permiresuar software-et qe ju krijoni.

Aplikimet Perfunduan!