Infrastructure Specialist

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me experiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të (…)

 

Soft & Solution kërkon të punësojë Specialist Infrastrukture

 

Kush jemi ne
 
Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me eksperiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve.Portofoli ynë përfshin:

 • zhvillim programesh të dedikuar,
 • integrim dhe implementim sistemesh,
 • mirëmbajtje sistemesh,
 • trajnime

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron.Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

 
 
Përshkrim i vendit të punës
 
Si pjesë përbërëse e stafit të Soft & Solution, specialisti i infrastrukturës do të integrohet në ekipin e shërbimeve mbështetëse .
 
 
Detyrat dhe përgjegjësitë
 • Performon detyra rutine mirëmbajtjeje për infrastrukturën e kompanisë si backupe dhe rregullime të problematikave të ndryshme qe mund të dalin gjatë
  ditës.
 • Krijon checklistat e nevojshme për kontrollin e statusit te sistemit të infrastruktures dhe nderhyrjet specifike.
 • Pergatit raporte performance dhe kontrolli të infrastruktures.
 • Implementon planin e Disaster & Recovery.
 • Mbron sistemin ndaj aksesit te paautorizuar , modifikimit apo shkaterrimit.

   Aftësitë e kërkuara

 • Njohuri mbi IPV4, IPV6, TCP/IP dhe OSI, subnetet dhe adresimin.
 • Të menaxhoje në mënyrë efektive sisteme operative të bazuara në UNIX/Linux dhe Windows.
 • Njohuri mbi Cisco CCNA, routing dhe switching.
 • Te jete i afte të montoje, konfiguroje dhe instaloje pajisje hardware-ike si servera, sisteme monitorimi, sisteme siguri
 • Njohuri mbi protokollet e rrjetit si DNS, HTTP, HTTPS, TCP, DHCP.
 • Te menaxhojë dhe konfigurojë Firewall.
 • Preferohet te ketë një nga certifikatat Cicso (CCNA, CCT, CCENT, CCNP ), A+ (CompTIA), CISM, RHCSA (Red Hat Certified System Administrator).