Soft & Solution

FOCUS ON SOLUTIONS
NOT JUST CODE

Produktet

REKRUTIMET

Rreth nesh

soft academy

SMARTFIN

ALPAY

Produktet

Rekrutimet

Rreth Nesh

Misioni Yne:
Te ruajme standardet me te larta te cilesise dhe praktikat me te mira ne tregun e sotem te IT-se.

Soft Academy

SmartFin

AlPay

Si nje kompani lider qe nga viti 2011 ne fushen e informacionit dhe telekomunikacionit ne Shqiperi dhe tashme edhe ne France e Turqi, Soft & Solution Group ofron sherbime ne zhvillimin e programeve dhe aplikacioneve te te gjitha kategorive dhe profileve. Ne jemi te motivuar te krijojme produkte dixhitale funksionale dhe elegante per t’u dhene zgjidhje te thjeshta edhe problemeve me komplekse.

Punojme per te dhene zgjidhje qe ndihmojne bizneset dhe organizatat udheheqese te vendit te ofrojne menaxhim efikas dhe pervoja te paharrueshme, duke u bazuar ne platformat fleksibel qe kemi krijuar. Me e rendesishmja, i ndihmojme ata te rriten.

Software te dedikuar

Ne ndihmojme klientet tane te shnderrojne idete e tyre ne zgjidhje inovative, duke nisur nga idete start-up te kompanive ne hapat e tyre te pare e deri ne sistemet e menaxhimit te koorporatave.

Aplikacione Mobile

Aplikacionet mobile jane komponente thelbesore per ecurine e bizneseve ne ditet e sotme. Ato u mundesojne punonjesve te nderveprojne ne kohe reale dhe te jene produktive ne menyre te vazhdueshme.

Aplikacione Web

Ekipi yne i projekteve kupton nevojat e biznesit tuaj per t’ju ndihmuar te minimizoni risqet lidhur me tregun dhe teknologjine, pergjate te gjithe ciklit te zhvillimit te produktit tuaj.

Faqe Web

Ekspertet tane ne Departamentin e Zhvillimit te Faqeve Web perdorin teknologjine me te fundit dhe praktikat me te mira per krijimin e website-ve te dedikuara, te cilat terheqin vemendjen e perdoruesve dhe permbushin nevojat e kerkesat e tyre.

Software te Dedikuar

Ne ndihmojme klientet tane te shnderrojne idete e tyre ne zgjidhje inovative, duke nisur nga idete start-up te kompanive ne hapat e tyre te pare e deri ne sistemet e menaxhimit te koorporatave.

Aplikacione Mobile

Aplikacionet mobile jane komponente thelbesore per ecurine e bizneseve ne ditet e sotme. Ato u mundesojne punonjesve te nderveprojne ne kohe reale dhe te jene produktive ne menyre te vazhdueshme.

Aplikacione Web

Ekipi yne i projekteve kupton nevojat e biznesit tuaj per t’ju ndihmuar te minimizoni risqet lidhur me tregun dhe teknologjine, pergjate te gjithe ciklit te zhvillimit te produktit tuaj.

Faqe Web

Ekspertet tane ne Departamentin e Zhvillimit te Faqeve Web perdorin teknologjine me te fundit dhe praktikat me te mira per krijimin e website-ve te dedikuara, te cilat terheqin vemendjen e perdoruesve dhe permbushin nevojat e kerkesat e tyre.

Cilësitë kryesore dhe vlerat

icons8-innovation-80

Inovacion

icons8-high-quality-80

Cilësi

icons8-integrity-80

Integritet

icons8-integrity-80 (1)

Përkushtim

icons8-efficiency-80

Efikasitet

icons8-cycle-80

Konsistencë

Klientet tane