Soft & Solution

Soft & Solution Group kerkon te punesoje Junior Python Developer

 

Kush jemi ne

Soft & Solution Group është një kompani lider në Shqipëri, Turqi dhe Francë me një eksperiencë disavjeçare në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Telekomunikacionit, e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve.

Portofoli ynë përfshin:

 • zhvillimi i programeve të dedikuara;
 • integrimi dhe implementimi i sistemeve;
 • mirëmbajtjen e sistemeve;
 • trajnime;
 • konsulenca

 

Misioni i kompanisë është të ofrojë cilësi maksimale për çdo shërbim, bazuar në teknologjinë dhe mundësitë që ofron. Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, ne punojmë së bashku me klientët tanë për të hartuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

Ne jemi duke kërkuar për Junior Python Developer që t’i bashkohen ekipit tonë dhe të na ndihmojnë të zhvillojmë dhe mirëmbajmë produkte të ndryshme softuerike.

 

Përgjegjësitë:

 • Shkruani kod efektiv dhe të përshkallëzuar
 • Zhvillimi i komponentëve software për të përmirësuar reagimin dhe performancën e përgjithshme
 • Testoni dhe korrigjoni programet
 • Përmirësimi i funksionaliteteve të sistemeve ekzistuese
 • Implementimi i zgjidhjeve të sigurisë dhe mbrojtjes së të dhënave
 • Koordinoni me ekipet e brendshme për të kuptuar kërkesat e përdoruesve dhe për të ofruar zgjidhje teknike

 

Kualifikimet minimale:

 • Të paktën 6 muaj përvojë kodimi në Python.
 • Njohuri pune mbi libraritë e bazës së të dhënave si SQL etj.
 • Aftësia për të lexuar/kuptuar SW të shkruar nga të tjerët.
 • Njohuri pune mbi rrjedhën e punës Git dhe menaxhimin e kodit burim për kontributet individuale të kodit të zhvilluesit.
 • Aftësi në korrigjimin e kodit, gjurmimin dhe profilizimin.
 • Aftësi të forta komunikimi (me shkrim dhe me gojë).