Soft & Solution

Soft & Solution Group kërkon të zgjerojë ekipin me Quality Assurance Automation Engineer

 

Soft & Solution Group kërkon të zgjerojë ekipin me Quality Assurance Automation Engineer

 

Kush jemi ne

Soft & Solution Group është një kompani lider në Shqipëri, Turqi dhe Francë me një eksperiencë disavjeçare në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Telekomunikacionit, e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve.

Portofoli ynë përfshin:

 • zhvillimi i programeve të dedikuara;
 • integrimi dhe implementimi i sistemeve;
 • mirëmbajtjen e sistemeve;
 • trajnime;
 • konsulenca

 

Misioni i kompanise eshte te siguroje cilesi maksimale per cdo sherbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundesite qe ajo ofron. Me besim te forte ne vlerat qe ofrojme, punojme ne krah te klienteve tane per te ideuar dhe ndertuar zgjidhje bashkekohore, duke u bazuar ne platformat fleksibel qe kemi krijuar.

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Shkruan, dizenjon dhe ekzekuton teste automatike ne menyre te detajuar, komprehesive dhe te strukturuar.
 • Percakton raste testesh te ndryshme dhe krijon plane te ekzekutueshme per te implementuar keto raste.
 • Shkruan dokumentacion per proceset automatike duke perfshire plane, procedura dhe raste testimi.
 • Identifikon, regjistron dhe dokumenton buget e gjetura.
 • Shikon specifikime te cilesise dhe dokumenta teknike te dizanj dhe funksional per te dhene feedback te arsyeshem.
 • Estimon, prioritizon, planifikon dhe koordinon aktivitete te testimit te cilesise.

 

Profili i kerkuar

 • Minimumi 1 vit eksperience me QA dhe automatizim.
 • Njohje te mira te software te metodologjive te QA, toolse dhe procese.
 • Eksperience ne shkrimin e paster, koncize dhe komprehesive te planeve te testimit dhe rasteve te ndryshme.
 • Eksperience ne shkrimin e skripteve te testimit automatik duke perdorur Selenium IDE dhe integrimin e skripteve me Selenium Side Runner ose CLI te ngjashme.
 • Aftesi teknike shume te mira, aftesi per te zgjidhur probleme komplekse dhe gjetjen e problemit rrenje.
 • Aftesi shume te mira analitike dhe problem-solving.
 • Aftesi per te punuar nen presion dhe ne nje mjedis me deadline te ngushte.
 • I familjarizuar me procesin Agile/Scrum.
 • I motivuar dhe me pasion per te mesuar dhe eksploruar toolse dhe metodologji te reja.

 

Avantazhet

 • Kushte komode pune,
 • Mundesi zhvillimi nepermjet trajnimeve te personalizuara,
 • Njohja me trendet dhe praktikat me te mira ne inxhinierine e software,
 • Mundesi certifikimi nga lideret nderkombetare te teknologjise se informacionit,
 • Eksperience pune ne disa platforma zhvillimi,
 • Shpreh opinionet e tua dhe vrapo per te arritur qellimet tona agresive.