Paguaj më thjeshtë

Një portofol virtual i cili ju vjen në ndihmë për kryerjen e pagesave utilitare, si dhe transferta tek miqtë dhe të afërmit tuaj.

Gëzoni një llogari ALPay në çast, depozitime të menjëhershme dhe njoftime të shpenzimeve në kohë reale. Hapja e një llogarie ALPay është e shpejtë, e sigurtë dhe e lehtë.