Rreth Nesh

Historiku i Kompanisë

Si nje kompani lider qe nga viti 2011 ne fushen e informacionit dhe telekomunikacionit ne Shqiperi dhe tashme edhe ne France e Turqi, Soft & Solution Group ofron sherbime ne zhvillimin e programeve dhe aplikacioneve te te gjitha kategorive dhe profileve. Ne jemi te motivuar te krijojme produkte dixhitale funksionale dhe elegante per t’u dhene zgjidhje te thjeshta edhe problemeve me komplekse.

Punojme per te dhene zgjidhje qe ndihmojne bizneset dhe organizatat udheheqese te vendit te ofrojne menaxhim efikas dhe pervoja te paharrueshme, duke u bazuar ne platformat fleksibel qe kemi krijuar. Me e rendesishmja, i ndihmojme ata te rriten.

Misioni dhe Vizioni

Misioni Ynë është të ruajmë standardet më të larta të cilësisë dhe praktikat më të mira në tregun e sotëm të IT-së.

Stafi ynë